Campaigns

Jan 16, 2014

Koleksi Gambar 2013 yang boleh buat anda tercengang

Keindahan-keindahan gambar yang diambil pelbagai jurugambar profesional pada tahun 2013. Saat-saat yang tidak dapat dilupakan diabadikan dalam satu gambar. Gambar penuh selepas ini.
 Cantik kan
 sangat berani
 siapa nampak ??
nampak cantik kan gambar nie
nie kayo.....
uik... pelik2
siapa tahu tempat nie.... anum dah sampai sudah :)
wow
nampak x
ikan pun terkejut ..hahha

Share:

70 comments:

  1. Hi saya selalu baca blog awk, kalau ade mase singgah la blog saye plak :) http://awksweetgitu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tertarik ngan pic cili tu.. hihi. banyak sungguh!

    ReplyDelete
  3. awesome....
    last pic tu hahahaaa......

    ReplyDelete
  4. gambar kedua dan ketiga tu sangat menarik.. ;)

    ReplyDelete
  5. Qaseh,Nureen, Izan & Aizamia3: menarik kan

    ReplyDelete
  6. hoho..lama tak menjengah ke sini..cantik2 gambanya!!

    ReplyDelete
  7. memang terlopong la..superb betul dorang amik gambar =)

    ReplyDelete
  8. cantiknyer gambar yg kat tasek tu..katne ek? n gambar ikan tu sgt funny..hihi

    ReplyDelete
  9. Melopong dah ni anum tgk gambar2 yg cantik ni.

    ReplyDelete
  10. Maya & Fiza: cantik kan anum pun suka

    ReplyDelete
  11. Ohsem! Nice view Nice art..indahnya ciptaan Allah :)

    ReplyDelete
  12. memang terpegun tengok. amazing

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum anum...mmg menarik la semua gambar2 ni...itulah dunia ciptaan Allah yg Maha Esa...:)

    ReplyDelete
  14. Wantie,Mas, Mrs.Eady & Redza: hahaha cantik kan

    ReplyDelete
  15. comelnyeeee ikan in the last picture tu! :D

    ReplyDelete
  16. ohsem sgt.. plg suka yg gambar cili merah tu hehehe

    ReplyDelete
  17. *speechless*
    Subahanallah..
    kat mn gambar yg ke 8 tu anum?
    cantik betul..

    ReplyDelete
  18. cantiknya gambo naik perahu yang air jernih tu..macam dalam cerita life of pie :)

    ReplyDelete
  19. :) kalau la sy mampu capture moment mcm ni

    ReplyDelete
  20. Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  21. wow..memang cantik la anum..sume gambar awesome..

    ReplyDelete
  22. Cantik2 suma...seronoknya yg naik smpan ada daun kat bwh tu..

    ReplyDelete
  23. Subhanallah..semua gambar cantik2 la anum.. terpegun akak..=D

    ReplyDelete
  24. mana tempat yg anum da samapi tu...cantik

    ReplyDelete
  25. kagum sangat ! tapi ada rasa macam edit pulak. hehee

    ReplyDelete
  26. suka tgk gmbr pokok berdauj putih tu..cool sgt..,

    ReplyDelete
  27. hat yg duk dlm cili tu mcm edit je..
    hooh..
    klu ladang teh tu pnh tgk la..
    tpi cili?
    hoohh..
    tak panas ke?

    ReplyDelete
  28. nice post...hello...saye blogwalking..followed you..follow me back...makacihhh :)

    ReplyDelete
  29. Friends: thanks semua sudi singgah blog anum

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum anum, subhanallah. cantik2 semuanya. anum dah sampai kat satu tempat tu, kat mana tu anum? hehee

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels