Campaigns

Jan 27, 2014

Hadiah Menanti Follower Yang Ke 600

Salam semua.. Anum ada good news! (^_^)

Anum tengah menanti follower yg ke 600!!!
Disini Anum ingin memberi reward pada
Sesiapa yang menjadi follower yg ke 600.
Bukan apa, cuma untuk menghargai
kalian semua dalam dunia blog ni.
Pada tarikh ini jumlah follower anum ialah 594 follower dan anum yakin dalam masa terdekat ini pasti anum akan mendapat 600 follower tak lama lagi.
Ramai yag mempersoalkan jumlah follower tidak memainkan peranan penting dalam dunia blogging ini.
Ya, saya akui jumlah follower bukanlah satu indeks dalam menjamin blog anda terbaik dari segi SEO atau traffic.
Pada semua followers yg sedia ada,
terima kasih banyak-banyak sebab sudi follow blog ni..
Anum sangat-sangat  hargai..

InsyaAllah Anum akan terus update blog ni yer..
Good Luck


Share:

41 comments:

  1. Tahniah, dah ramai dear, inshaAllah ada tu..

    ReplyDelete
  2. nak unfollow pas tu follow balik bole? haha

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. betul tu.. ramai followers x bermakna ramai readers baca blog kita..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum anum...tahniah2 dah semakin ramai follower dtg sini...;)

    ReplyDelete
  6. tahniah anum..
    dah follow..xdapat la hadiah ye?
    hihi
    *gurau je*

    ReplyDelete
  7. Mr.Eady,Syawal,Nurfaezah,Mas & Dalila: hahaha

    ReplyDelete
  8. wahh beznya..advance thniah utk follower ke 600..hihi

    ReplyDelete
  9. wahh..tak boleh la nak jadi ke 600 tu sebab dah follow dah..xkan nak unfollow balik kan..ape pun tahniah in advance pada yang followers ke 600 yang bertuah tu :)

    ReplyDelete
  10. tahniah pada follower yg ke 600..

    ramai follower hanum kan..

    ReplyDelete
  11. dah follow lama dah.. hehehe..
    apa-apapun tahniah buat pemenang tu nanti.. ;)

    ReplyDelete
  12. Nak follow balik lah mcm ni...hehehe...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum awak, salam perkenalan. sheila singgah dan follow sini. heheh (",)

    ReplyDelete
  14. Anum follow sekali lagi bole? hehe

    ReplyDelete
  15. Entah sapalah yang bertuah tu yea. Hihi.

    ReplyDelete
  16. wah! bestnya.. Tahniah pd sesiapa yg bakal jd no 600 tu..hehe

    ReplyDelete
  17. cepat2....siapa yg dapat agaknya tu...

    ReplyDelete
  18. wah tahniah...sape la blogger bertuah tu nanti..jengjengjeng

    ReplyDelete
  19. Tahniah untuk follower ke 600 tu :D

    ReplyDelete
  20. jeng..jeng.. siapakah yang bertuah itu?..

    ReplyDelete
  21. laaa igt yg ke 600 tadi, baru follow tak cukup korum lg, hikhik..

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  22. alaa.. nak join lagi sekali bole.. haha.. congrats pada yg berjaye!

    ReplyDelete
  23. wah bertuah la follower yg ke 600 tue kan.. =D

    ReplyDelete
  24. wah dh menghampiri 600 yek ! gd luck

    ReplyDelete
  25. yeahh..lg 2 je!
    siapakah yg ke 600?
    huhu..

    ReplyDelete
  26. Wantie, Zura,Nuyui,Nieda,Aizamia3,Fiza, Sheila, Hainom, Isabel, Atiey,Yan, Yumida,Aziekz,Mia, Aine,Ros,,Ms Red, Afasz, Redza, My Beautiful, Nurul, Mrs, KA & Dalila: jom nantikan

    ReplyDelete
  27. alamak... rugi pulak dah follow awal2 :p

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels