Campaigns

Dec 4, 2013

Wordless Wednesday #100

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 Anum was here
 Moster Rock best sangat2 show ni
 My Fav car
 Mummy place
 Tinggi gila.. agak2nya orang dulu2 macam nie
 Transformers
 Sesame street
 Comel
 kereta lama nie
 Hujan daaaaaaa
 Sangat berguna ada baju hujan..
 My friend child..
 Jom layan Dinosaurs
 Nasib pakai siap2 sebab memang akan basah
 smile
 wajah happy after trip...
 Best gila diaorang punya dance show
 nasib sempat main semua permainan
 seram sangat2
yang paling menarik adalah transformers,, rasa nak naik banyak kali
 Ini la hasil shopping
 comel kan.. yes dapat gak
apa yang anum boleh komen pasal USS
sangat best , banyak permainan yang menarik dan teruja
berbaloi dengan harga yang ditawarkan..
nasib ada express pass sangat berbaloi-baloi.. orang lain beratur
punya panjang kami dengan relax terus je main semua permainan nie..
movie 4d dia semua terbaik
best sangat,, rasa nak pg lagi..
Share:

54 comments:

  1. Wahh...tengok pun dah tau memang best ni...:D

    ReplyDelete
  2. sue tak penah sampai sini lagi....terasa nak G jee

    ReplyDelete
  3. bestnya anum.. teringin giler nak pergi!!!! tapi ntah bila nak sampai..

    ReplyDelete
  4. seronoknyer Anum lagi kalau p dgn kawan2 yg satu kepala kan

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat pergi uss sane,..mesti bestkan anum..

    ReplyDelete
  6. Jueliza, Hainom,Nuyui,Kamsiah & Kisah: best sangat2

    ReplyDelete
  7. Morning...
    Lame x menyinggah..:)

    ReplyDelete
  8. wah.. wah seronoknyer dia ... akak tak sampai lagi sinikan... harap sesangat nak sampai sini ...Insyaalllah...

    ReplyDelete
  9. seronoknya dia.rara pegi dulu masa baru nk siap.nk g lg skali nanti.

    ReplyDelete
  10. jeles tol tgk anum merata pegi... kami ada gak plan nk pegi tp tgu anak2 besar ckit, kecian drg pegi nanti x leh main hehe

    ReplyDelete
  11. ala cumeynye shrek tu.. patung atas tu pun cumeyy.. hu2..

    dah tuko background ke? macam tak pernah tengok je.. heee kaler2.. nice!

    ReplyDelete
  12. Cik Puan, Nureen & Tenku: hehehe best sangat2 ye la kalau bawah budak bawah 2 tahun banyak x leh main sayang

    ReplyDelete
  13. aku nak pi tapi nak tunggu anak2 betul2 besar, kalau tak rugi jer...heheh...

    ReplyDelete
  14. Bestnya...masa akak pergi, tak sempat pun main semua permainan ...

    ReplyDelete
  15. Wahida & Mulut: betul tue bawak anak2 yang dah besar leh main semua

    ReplyDelete
  16. Syoknya USS... teringin tp... ntah bila laa dapatnya...

    ReplyDelete
  17. amboi deme ke sana syok syok syok

    ReplyDelete
  18. bestnyeeee!!!! blh masuk list la pasni.. hehehe..

    ReplyDelete
  19. kita nak FM!!!!!!!!




    hakhakhak

    ReplyDelete
  20. percutian yang sangat menyeronokkan.. ;)

    ReplyDelete
  21. seronoknya anum bercuti².Happening!

    ReplyDelete
  22. bestnya dpt pegi USS

    doakan smoga sy sfamily dpt gk merasa ke USS..hehe

    ReplyDelete
  23. Bila la agaknya dpt pg ni..bleh posing2..hehe..

    Nurzakiah hnum..klu sdi,join ga saya ya.tima kasih :)

    ReplyDelete
  24. Bila la agaknya dpt pg ni..bleh posing2..hehe..

    Nurzakiah hnum..klu sdi,join ga saya ya.tima kasih :)

    ReplyDelete
  25. Bila la agaknya dpt pg ni..bleh posing2..hehe..

    Nurzakiah hnum..klu sdi,join ga saya ya.tima kasih :)

    ReplyDelete
  26. waaa... best nya... baru pegi ke ni?

    ReplyDelete
  27. USS mmg best.. nnti kalau ada rezeki insyaallah nk p lg.. :p

    ReplyDelete
  28. anum beli kat mana tiket dan berapa harga. teringin nak pergi. maybe next year

    ReplyDelete
  29. bestnyeee akak dah sampai uss. kite yg dok sebelah je dgn USS ni pon p lagi. blom cukup ongkosnya. hihiii

    ReplyDelete
  30. Mmg dah aim lama dh nk pi USS tau anum...sonok yer tgk gambar2...nanti kena bawak gak baju hujan senang hehehhe

    ReplyDelete
  31. Ms Red, Mrs.Secretary, Eira, Ct & Umi: anum beli tiket sekali ngan hotel stay kat jb, best sangat2

    ReplyDelete
  32. nice ride evac. katanya unversal akan replace new movie untuk transfomer the ride. hope more adrenalin scene will come out.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels