Campaigns

Dec 17, 2013

Taylor Swift No. #1 Di Malaysia – Spotify

Anda pernah mendengar atau melanggan lagu menerusi Spotify?
Bagi yang tertanya-tanya, Spotify adalah sebuah aplikasi muzik 
yang membolehkan anda melayari muzik kegemaran anda 
di mana sahaja dengan mudah. Sejak pertama kali diperkenalkan di Malaysia 
lebih kurang lapan bulan yang lepas, Spotify kini telah tampil dengan rekod Year In Review 
berdasarkan kepada jumlah layaran dan langganan penggunanya.
Reviu berkenaan melaporkan Taylor Swift sebagai artis wanita 
yang paling banyak dilayari muziknya oleh rakyat Malaysia.
 Sementara itu, pemuzik dari Taiwan, Jay Chou diangkat sebagai artis yang 
paling banyak dilayari oleh pengguna Spotify sepanjang tahun 2013.
Manakala, lagu P!nk berjudul Just Give Me A Reason berjaya menduduki 
tempat pertama untuk kategori lagu paling dilayari untuk tahun ini. 
Lagu berkenaan meraih hampir 320,000 jumlah layaran sejak diperkenalkan di Spotify.

Justin Timberlake pula jatuh di tempat kedua menerusi lagu 
Mirrors dengan jumlah layaran sebanyak 310,000 diikuti oleh Imagine
Dragons (Radioactive) di tempat ketiga dan Daft Punk (Get Lucky) di tempat keempat.
Share:

32 comments:

  1. bakal menantu KA Ni.. sbb along peminat no 1 dier hehehe

    ReplyDelete
  2. Atiey & Nieyl: hehehe thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  3. just give me a reason tu akak suka sesangat....

    ReplyDelete
  4. tak tau pun ttg ni. nanti godek godek info.

    ReplyDelete
  5. x pnh masuk.. jap gi cik en akan try2 tgk :)

    ReplyDelete
  6. lagu omputih ni jarang2 dengar.. heee..

    ReplyDelete
  7. Cho, Wantie, Ros & Eintan: best lagu2

    ReplyDelete
  8. spotfy pertama kali dengar ni anum..nanti nak google..

    ReplyDelete
  9. tak penah lg guna applikasi spotify tu..hehe

    ReplyDelete
  10. banyak betul dah aplikasi sekarang ni... sampai tak terkejar... huhuh

    ReplyDelete
  11. Cheq, Deqla, Nora & Bitt: semakin maju kan

    ReplyDelete
  12. Assalamaualaikum anum...
    tak pernah laa anum

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels