Dec 24, 2013

,

Ring of Life di China bernilai £10 juta

Tahun lepas, China telah membina sebuah landmark berbentuk cincin 
berharga sekitar 10 juta pound di mana mempunyai setinggi 500 kaki 
yang tidak mempunyai apa-apa fungsi selain 
menyalakan 12 ribu LED pada wakti malam.
Menurut berita, ia dijadikan platform untuk menikmati pemandangan di kawasan itu beserta 4 lif untuk kemudahan pengunjung naik ke puncak itu. Gambar penuh selepas ini.
 cantik kan
 sangat amazing
 kalau dapat pg sini ...
 wow colourful
 besar kan
cantik di waktu malam


Share:

38 comments:

  1. Wow! cantik lah Anum.. unik kan..:)

    ReplyDelete
  2. Atiey & Redza: sangat unik kan

    ReplyDelete
  3. mmg cantik...tp china ni suka bt bangunan yg mcm mcm bentuk...cam membazir pun ado

    ReplyDelete
  4. Izan: tue la dia duit banyok kot

    ReplyDelete
  5. wah..cntik..

    p/s: yui dah emel tntg GA =)

    ReplyDelete
  6. Cik Puan, Syawal, Nuyui & Mrs: cantik kan

    ReplyDelete
  7. memang cantikler... kalau dapat tengok sendirikan...

    ReplyDelete
  8. cantik yerrrrrrrr anummm gah betullll

    ReplyDelete
  9. tidak ade ape2 fungsi?haha..

    waktu mlm bcahaya je, mcm membazir je bina tu..tp unik..

    ReplyDelete
  10. Cho, Nur, Deqla &Umi: cantik kan

    ReplyDelete
  11. Dalila, Mysha & Wantie: ye betul cantik kan kalau perasan kat china memang suka buat bangunan cantik2

    ReplyDelete
  12. waaahhhh terpegunn! cantiknyaaa

    ReplyDelete
  13. Beautiful.. Thanks for the info! :) Kalau dpt pergi mesti best kan.

    ReplyDelete
  14. mahal tu...12ribu LED....mesti cantik di waktu malam

    ReplyDelete
  15. simple je design dia tapi menarik sangat

    ReplyDelete
  16. Hanya utk nyalakan lampy led u...lagu best dari icity nih hehehe

    ReplyDelete
  17. Cikgu,Azizah,Vee,Azhafizah,Bitt & Qaseh: cantik kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG