Dec 20, 2013

,

Jom layan Gambar2 Instagram#4

Assalamualaikum semua
Hari ini anum nak ajak kawan2 layan
gambar2 di instagram anum
Keadaan di mana air mula nak naik
semakin naik paras air
jalan masuk ke kampung anum
selang beberapa hari air mulai naik dengan cepat
Gambar di bandar temerloh (tapak pekan sehari)
di kebun sawit & kandang kami family anum
anak buah yang happy dengan banjir, ye la budak2 x faham lagi
tengok air memang suka la dia
banyak jalan telah di tutup
Binatang peliharan kami dah mula resah
Share:

42 comments:

  1. Sedih tengok keadaan di Temerloh...semoga tabah menghadapi ujian

    ReplyDelete
  2. salam jumaat anum...moga semua selamat kan...

    ReplyDelete
  3. sian nyer...tabah ye anum..lately ni mcm-mcm dugaan ye anum..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Hmm.. Banjir.. budak2 memang seronok.. tapi org dewasa... sedih ja.. huhu.. x pa.. Mungkin ada hikmahnya..

    ReplyDelete
  6. Mrs.Eday & Crew: ye la sis, tq budak2 memang x faham lagi kan

    ReplyDelete
  7. err..slp kambing tuu kena banjir tak...n sekarang air dh surut kan

    ReplyDelete
  8. risau gak la banjir nie...
    naik cepat kan air..
    so cm mn kg anum skrg?
    ok dh ke?

    ReplyDelete
  9. Izan & Zura: alhamdullilah air dah surut

    ReplyDelete
  10. syukur kat tempat ta tak banjir..
    Jom sarapan sis anum

    ReplyDelete
  11. pasti teruk membersih rumah lps banjir surut,kan...

    ReplyDelete
  12. sedihnya tgk..doaka semua kembali pulih..

    ReplyDelete
  13. Yg gambar banjir tu kesian plak kan Anum..tinggi juga air naik..

    ReplyDelete
  14. TA, Kamsiah, Nuyui & Atiey: alhamdullilah skrg dah semakin surut

    ReplyDelete
  15. Al kisah: thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  16. risau nya bile tengok air makin naik ni..janganlah banjir lagi.hopefully air surut.

    ReplyDelete
  17. cantik2 pic ni jadi teringatkan kg pulak !

    ReplyDelete
  18. Azhafizah & KA: alhamdullilah keadaan bertambah baik

    ReplyDelete
  19. semoga tabah dan sabar hadapi dugaan ini...

    ReplyDelete
  20. Banjirrrr... Tapi dah surut kan sekarang? Alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  21. kesiannyaaa. nina takut air. so bila tgk air banjir cm ni. seramm. huhu

    ReplyDelete
  22. Banyak barang yang terkorban kan..

    ReplyDelete
  23. Dulu akak ms kecikpun happy kalau banjir.. kalau hujan lebattu harap2 banjir

    ReplyDelete
  24. Kpg anum katne? Semuga keluarga anum ok je...

    ReplyDelete
  25. dulu2 kg akk biasa banjir..tapi air jernih jer.lah ni takut tengok air berkeladak ntah dtg dari mana..

    ReplyDelete
  26. semoga tabah hadapi dugaan macam ni

    ReplyDelete
  27. Mimi, Mulut,Siti,Nina,Wantie,Cho,Msred,Kak yon,Ros & Bitt: alhamdullilah banjir dah ok

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG