Campaigns

Dec 16, 2013

Foto Intim Sazzy Falak & Suami Undang Kontroversi?

 Semalam, beberapa buah blog hiburan telah mengeluarkan sekeping foto pelakon comel, 
Sazzy Falak bersama suaminya Nazril Idrus sewaktu pasangan ini sedang beristirehat di rumah.
Bagaimanapun, foto yang dirakam secara candid ini telah menimbulkan kontroversi pula dikalangan pengguna laman sosial apabila ramai yang mempertikaikan tindakan Sazzy memuatnaik foto intim bersama suaminya.
Gambar intim Sazzy dan Nazril
Melalui foto tersebut, Sazzy dilihat seolah-olah tidak memakai 
baju disamping suaminya yang berbaju kemeja dan terdedah dibahagian dada.
Biarpun mereka pasangan suami isteri, namun tindakan Sazzy ini 
masih mengundang kritikan daripada para peminat.
Sazzy Falak dipercayai tidak berbaju
Apa yang pasti, ruangan komen gambar tersebut telah dijadikan 
sebagai tempat perbalahan oleh kedua-dua belah peminat dan juga haters
Tidak membiarkan saja, Sazzy tampil bersuara di ruangan komennya 
dan tetap bersahaja melayan karenah peminat-peminatnya.
Mungkin cara foto itu dirakam menampakkan seperti Sazzy tidak berbaju, kan? 
Biasalah, kadang-kadang yang cantik bertudung di gambar 
pun bukannya ‘secantik’ bila jumpa depan-depan.

Share:

52 comments:

  1. Hal2 rumahtangga sepatutnya biarlah menjadi rahsia suami isteri ....susah nak paham perangai artis ni....huhu

    Happy monday Anum !

    ReplyDelete
  2. saja cari pasal... aurat ttp kn jaga beb...kan dh kena...

    ReplyDelete
  3. Apa tujuan nak share dengan peminat gambar mcm tu?

    ReplyDelete
  4. nak share tu kenalah berpada pada kan..

    ReplyDelete
  5. nak share tu kenalah berpada pada kan..

    ReplyDelete
  6. Syawal, Rizziela & Kisah: tue la x semua bleh share

    ReplyDelete
  7. Ada terbaca ttg ni Anum..
    secara peribadi, memang tak patut lah buat mcm ni..sekurang2nya ingat lah dosa...huhu..

    ReplyDelete
  8. Sazzy falak ni jenis mmg daring kan.. hihi.. dia pon agaknya tak sangka la gmbr dia diambil berat oleh para peminat.. ramai peminat sazzy tu..

    ReplyDelete
  9. kalau tak mau kontoversi,tak payahlan letak pic2 mcm tu...simpan ja utk tatapan suami isteri...

    ReplyDelete
  10. nampak husband dia pulak yang seksi. hikss.. boleh ke komen gini. kahhhhhhhhhh

    tak tau la nak kata apa..

    ReplyDelete
  11. tak semua boleh post gambar even dah kawin pun..macam² la retis ni

    ReplyDelete
  12. Walaupun dah kawen xsemua pic bleh dikongsikan sbb bleh mengundang fitnah dan perbalahan..mcm2 dorg nih la

    ReplyDelete
  13. nmpk lain plak muka sazzy bila dekat yerr....
    btl la jgk.. x kan pic mcm tu pon nk kongsi kan...

    ReplyDelete
  14. Fiza: ye la kan kena banyak berhati-hati

    ReplyDelete
  15. dah nama pun artis..apa yg dibuat org perati..
    haii..dunia2

    ReplyDelete
  16. Dalia & Zura: tue la dia kan artis kan

    ReplyDelete
  17. Ish... x semua benda kite blh share ngn public..

    ReplyDelete
  18. tulah bab2 ni patutnya xyah nak kongsi2 kan !

    ReplyDelete
  19. KA: betul2 sebelum pos kena tgk2 kan

    ReplyDelete
  20. Mintak jauh..takmo la kita camtu kan..

    ReplyDelete
  21. Suami nk ajak sama2 ke neraka kut

    ReplyDelete
  22. hmm.. gitulah dunia retis..huhu.. tp kite think positif jer la eh.

    ReplyDelete
  23. kihkihkih!!!depa ni kdg2 mcm soooo free,..semua bnda pun nk jd isu prbalahan..alhai...

    ReplyDelete
  24. aduhai artis melayu.... fikirlah sebelum buat apa?...

    ReplyDelete
  25. Deqla, QA, Tirana,Msred & Umi: ini la dunia artis

    ReplyDelete
  26. bl jadi retis.. biasalah akan jadi perhatian

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum anum....macam2 hal artis skg ni...:)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum