Campaigns

Dec 31, 2013

Nora Danish & Dimorian Crew bantu mangsa banjir

Nora Danish bersama-sama Dimorian Crew yang dianggotai oleh 
rakan-rakan dan peminatnya telah berjaya 
menyampaikan bantuan yang diderma oleh orang awam 
kepada mangsa banjir di Kuantan, Pahang. 
 Bagus usaha ND
 Merasai sendiri kesusahan yang di alami..
 Alhamdullilah
Masa ND datang nie, sehari selepas keluarga Anum di didatangi ujian
so x leh nak jumpa ND walau pun masa tue Anum ada di kampung..

Share:
Read More

Dec 30, 2013

Keluarga Kami di uji lagi

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share Ujian dari Allah.S.W.T
terhadap keluarga kami
hari tue Anum ada masukkan gambar semasa kebakaran berlaku
Hari ini nak share gambar selepas kebakaran
 Pakaian keluarga yang habis terbakar
 Koleksi cd2
 Bahagian ruang tamu
 Bekas beras turun temurun
 Speaker utk sound sistem tv
 Mainan anak2 saudara
 Hanya ini sahaja wang yang terselamat
 segalanya musnah dalam sekelip mata 
 Rumah telah di ambil alih oleh Bomba utk siasatan
 Keadaan di waktu malam selepas kejadian dari pintu belakang
 Anak-anak saudara yang mampu merenung rumah mereka
Air mata mencurah-curah apabila ujian sebegini terjadi
Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul
Doa dan kata-kata semangat sahaja yang mampu Anum
berikan kepada family... Anum yakin dan percaya setiap
Ujian dan dugaan pasti ada hikmahnya

Share:
Read More

Dec 25, 2013

Wordless Wednesday #103

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 Keluarga kami di uji lagi
 kejadian berlaku pada 14hb Dec 2013
 hanya mampu memberi kata2 semangat
 Dugaan yang sangat berat buat family abg anum
 
 ketibaan Bomba
Masalah air tidak kuat lagi menambahkan masalah
Share:
Read More

Dec 24, 2013

Ring of Life di China bernilai £10 juta

Tahun lepas, China telah membina sebuah landmark berbentuk cincin 
berharga sekitar 10 juta pound di mana mempunyai setinggi 500 kaki 
yang tidak mempunyai apa-apa fungsi selain 
menyalakan 12 ribu LED pada wakti malam.
Menurut berita, ia dijadikan platform untuk menikmati pemandangan di kawasan itu beserta 4 lif untuk kemudahan pengunjung naik ke puncak itu. Gambar penuh selepas ini.
 cantik kan
 sangat amazing
 kalau dapat pg sini ...
 wow colourful
 besar kan
cantik di waktu malam


Share:
Read More

Dec 23, 2013

Korean Drama Series: My Daughter, The Flower

When her father remarried, Yang Kkot Nim (Jin Se Yun) 
is unable accept his re-marriage and begins 
to despise her stepmother. However, 
Kkot Nim is forced to accept her stepmother 
when her father dies in an accident. 


Like any mother and child, the pair – 
not related by blood - argue and quarrel, 
but comfort and support each other as well. 
Slowly their bonds deepen and their relationship blossoms.
My Daughter, The Flower

Hari ini Anum nak share antara drama korea yang setiap kali
Anum tgk akan mengalirkan air mata.sedih sangat, utk makluman 
Anum peminat setia drama korea..hehe
saksikan semua
Confirm akan mengalirkan air mata..

Share:
Read More

Dec 20, 2013

Jom layan Gambar2 Instagram#4

Assalamualaikum semua
Hari ini anum nak ajak kawan2 layan
gambar2 di instagram anum
Keadaan di mana air mula nak naik
semakin naik paras air
jalan masuk ke kampung anum
selang beberapa hari air mulai naik dengan cepat
Gambar di bandar temerloh (tapak pekan sehari)
di kebun sawit & kandang kami family anum
anak buah yang happy dengan banjir, ye la budak2 x faham lagi
tengok air memang suka la dia
banyak jalan telah di tutup
Binatang peliharan kami dah mula resah
Share:
Read More

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum