Campaigns

Nov 4, 2013

# Artis # Farid Kamil

Pasangan yang sangat sweet :)

 Farid Kamil dan Diana Danielle. Namun sempena pertandingan 
yang dianjurkan oleh Cadbury, pasangan ini dilihat telah mempamerkan 
sisi romantis di dalam gambar yang diambil untuk tujuan promosi. 
Memang terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi mereka.
 Farid Kamil dan Diana Danielle telah memilih perisa Fruit and Nut untuk promosi coklat Cadbury kali ini
 Cute kan
 Suka tengok mereka berdua

So sweet

35 comments:

  1. macam comel je...macam comel jek....hahhaha

    ReplyDelete
  2. mOrning anum!! assalamualaikum :)
    mmg sweet je diorg ni. suke!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Anum. selamat pagi :)

    ReplyDelete
  4. semoga mereka terus bahagia..dah banyak dugaan mereka berdua ni

    ReplyDelete
  5. Ros, Kucha & Redza: amin suka tgk mereka

    ReplyDelete
  6. Semoga dorang bahagia selamanya....:D

    ReplyDelete
  7. sweet sgt...moga berkekalan.

    salam Maal Hijrah Anum

    ReplyDelete
  8. Mia, Wantue & CM: Amin.. selamat pagi n salam maal hijrah jugak utk semua kwn2

    ReplyDelete
  9. deqla plak suka tgk pasangan deqla & erry tu.. pun sweet gak.. haha.. ;p

    ReplyDelete
  10. Uncle: macam sweet je, macam sweet je

    ReplyDelete
  11. asalamualaikum anum...mmg sweetnya...:)

    ReplyDelete
  12. semoga mereka kekal bahagia hendaknya... amin...

    ReplyDelete
  13. dulu macam suka. sekarang macam tak suka sangat. eh!

    ReplyDelete
  14. memang sweet lagi2 bila dah halal macam nie.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/