Campaigns

Nov 25, 2013

Lelong Express Pass USS

Assalamualaikum semua
Saya nak lelong express pass to uss 
date 30hb Nov 2013 (Sabtu) dengan harga SGD $45
Harga sebenar SGD $50..
Anum ada 3 tiket .. so kepada yang berminat boleh 
hubungi anum ya di emel
satanic.soap@gmail.com

Express Pass

Express Pass dimana jika anda membeli pass ini anda tidak perlu 
lagi berbaris untuk masuk ke permainan dan show. 
Akan ada satu lorong khas buat pemegang Express Pass 
tanpa perlu berbaris dengan harga $50SGD. 
Share:

31 comments:

  1. Wah best ni...sapa yang dekat2 sana cepat dapatkan sebelum terlambat :D

    ReplyDelete
  2. Kalau dkt bleh la pergi..
    Weekend ni je kan..
    huhu..tk de rezeki..

    ReplyDelete
  3. huhuhu..belum de plan nak ke sana..kalo x kompom rembat

    ReplyDelete
  4. Alo cuti da habis pulak huhuhu

    ReplyDelete
  5. Azhafizah, Mysha, Knor,Kamsiah, Teena & Adrianna: la ye ke... tue la

    ReplyDelete
  6. Nak pi tapi x tau lagi bila anum....

    ReplyDelete
  7. wah best nyer. tapi bila la dapat jejak kaki ke sana yer.

    ReplyDelete
  8. ala akak dah ada program hari sabtu.ni.. lagipun kalau dah secepat itu tak mungkinler dapat gikan.. kecuali orang bujang lehler...

    ReplyDelete
  9. Anak lum habis pekse le anum... best gak tu

    ReplyDelete
  10. alamak.. x pandai menda2 camni.. heee

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum