Campaigns

Nov 1, 2013

Himpunan Gambar Menarik

Kaki terbakar pun rilek baca surat khabar katanya. 
 Nie betul2 sayang kereta nie
 Buatnya Ais tue cair...
 Nie real ke?
 Hahahhaah lawak2
Share:

46 comments:

  1. macam macam.samada real atau edit je kan.

    ReplyDelete
  2. kak iterbakar tu mmg real la nmpk nyer!

    ReplyDelete
  3. hahahahaha.....lucu dan unik lah anum.

    ReplyDelete
  4. Yg building tu mcm lepas otomen gaduh jer hehehe

    ReplyDelete
  5. singgah pagi tengok gambar menarik!

    ReplyDelete
  6. Mysha, Redza & Syawal: salam jumaat semua

    ReplyDelete
  7. hehehe terbaik pic2 ni, tq share yer

    ReplyDelete
  8. uiks! gambar 1st tu ganazz lah anum..hihi...

    ReplyDelete
  9. anum suka yerk tengok gambar2 gini ... akakpun suka gaktu...

    ReplyDelete
  10. Selamat pagi kak Anum. waa,terbakar kaki..hihi

    ReplyDelete
  11. anum hahhaha kelakar umi Qi tgk...nih mesti diorang edit kan heheh

    ReplyDelete
  12. stokin dan kasut si anjing tu yang wat terbahak bahak ni.

    ReplyDelete
  13. sekarang ni dengan teknologi memacam orang boleh buat effect, cuma nak percaya ke tidak jerk.. tapi yang kereta bungkus tu macam real jerk..

    ReplyDelete
  14. Gambar yg first tu mcm lawak lak rase nyer..klu la real..giler nak relax cmtu..hahaha

    ReplyDelete
  15. as salam Anum, lama tak bw n3 awak...n3 yang merehatkan fikiran...i like

    ReplyDelete
  16. gambar dgn api tu macam mana dia buat..menarik semua gambar ni

    ReplyDelete
  17. kdang2 takleh trace gambar edit ke gambar betul. tapi kalau nak edit sendiri tak reti.

    ReplyDelete
  18. Hainom, Nor, Kucha,Izan,Hani & Eira: menarik kan

    ReplyDelete
  19. mcm photoshop jer mcm photoshop jer

    (tingting)

    ReplyDelete
  20. yang last tu paling cantik. dah macam kaki manusia lak duk kat anjing tu....hehhehehee....

    ReplyDelete
  21. real ke atau diedit.mmmm brrpikir sejenak

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels