Campaigns

Oct 17, 2013

SPONTANEOUS THURSDAY #65

Penyanyi kecil molek yang sinonim dengan penampilan gothic, Avril Lavigne baru sahaja melancarkan lagu terbarunya bersama suami tercinta, Chad Kroeger menerusi lagu duet mereka berjudul Let Me Go.
Bercakap menerusi portal hiburan antarabangsa, Avril akui bekerjasama dengan suami tersayang merupakan satu pengalaman yang cukup indah, tambahan pula masing-masing gemar bertukar pendapat serta idea baru mengenai konsep lagu tersebut.
Bekerjasama dengan Chad merupakan satu pengalaman yang cukup menarik sepanjang hidup saya dan sebagai suami, dia merupakan seorang rakan kerja yang sangat hebat. Memandangkan kami duduk satu rumah, jadi kerja-kerja perbincangan mengenai konsep serta susuan atur laguLet me Go itu menjadi lebih mudah dan cepat.
Sedutan audio lagu Let Me Go
Meskipun buat masa ini, Avril & Chad hanya berkongsikan audio dan bukannya video klip lengkap lagu tersebut, akan tetapi sambutan peminat dilihat sangat memberangsangkan. Setakat tiga hari video itu dilancarkan, ianya telah berjaya mencapai lebih 30 ribu like dan 400 ribu tontonan.
Rata-rata pendengar memberi respon positif dan menganggap Avril merupakan seorang penyanyi yang hebat.
Sebagai rujukan, Chad Kroeger merupakan suami kedua Avril Lavigne dan pasangan ini baru sahaja melangsung perkahwinan mereka awal Julai lalu. Sebelum ini Avril pernah berkahwin dengan penyanyi dan pemain gitar kumpulan Sum 41, Deryck Whibley pada Julai 2006 hingga November 2010.

Share:

40 comments:

  1. Selamat pagi anum! semoga ceria selalu..

    ReplyDelete
  2. Azhafizah: best kan lagu2 dia pun best

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi.. baru tahu yang Avril ni dah kahwin dua kali :)

    ReplyDelete
  4. Akak dulu minat Avril ni..skrg ni dh kureng. hehe

    ReplyDelete
  5. datang jenguk avil ngan suaminya kat sini.

    ReplyDelete
  6. kureng minat n tak tau psl die..hahaha
    blog dh cantik..suke2

    ReplyDelete
  7. Nea, Nieyl,Mas, Nuyu,Ros, Mimi, Mama & Haryati: best gak layan lagu2 dia

    ReplyDelete
  8. masa dulu2 minat la dia ni..tapi sekarang lagu baru pun tak tau lagu apa.hehe..

    ReplyDelete
  9. kawin dah.....hihihi...tak follow perkembangan dia pown

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum