Campaigns

Oct 28, 2013

# Nora Danish

Nora Danish & Nadeem Nazri di London urusan perniagaan

Monday datang Lagi
Untonglah Nora Danish dapat ikut kawan dia berjalan-jalan di Kota London. Kalau menurut komen Nora di Insta, dia dan Nadeem bersama beberapa orang yang lain ke sana atas urusan perniagaan. Tak moh cakap lebih lah nanti jadi isu lain pulak. Gambar penuh selepas ini. 
 01
 02
 03
 04
Biar la apa orang nak cakap tentang Nora kan. Anum tetap suka dia..
Sebab sifat dia yang x amik tau hal orang lain.. hehe

53 comments:

  1. Cute je tengok Nora Danish ni kan....
    Salam Isnin Anum! :D

    ReplyDelete
  2. nureen pon suka nora cuma x brapa syoq dgr pasal dia ngan nadeem tue.. huhuh

    ReplyDelete
  3. salam isnin anum...sue pon suke ngan ND ni

    ReplyDelete
  4. kalau dah jodoh dia..biarlah.doakan yang terbaik untuk dia..itu lebih baik...

    ReplyDelete
  5. hang nadim..anak org mewahlah ni..

    ReplyDelete
  6. ND mmg ayu & comel..
    apa pun doakan je kebahagiaan dia kan Anum?? :)

    ReplyDelete
  7. Selamat pagi.. suka dia berlakon.. :)

    ReplyDelete
  8. suke ngan Nora Danish... super cute!

    ReplyDelete
  9. amboi..pegi atas urusan perniagaan ni?? nampak mcm tak..haha..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Anum...

    Gossip artis plak katanya yer...Betul ke nak adopt anak angkat (kucing) dari kami ni?

    Boleh call kami nanti yer untuk temujanji... :-p

    ReplyDelete
  11. Zul n Azizi & Are: betul nak sangat.. sweet kan

    ReplyDelete
  12. nora danish comel n suka semua lakonan dia wuwuwu..

    ReplyDelete
  13. Tak suka fesyen rambut nadzeem le....

    ReplyDelete
  14. hahahahah hanummmmm! lama tak dtg sini....mcm hilang ingatan jup lupa psswrd bila nak memblog balik hahahaha

    hanum ada instagram x???

    ReplyDelete
  15. Salam Anum,

    Kalau nak salah seekor dari mereka tu boleh je datang ke tempat kami nanti...Just make a call for appointment...

    Ada no telefon kat entri tu...Nanti call yer....TQ

    ReplyDelete
  16. axoera: ada2, Azhafizah: comel kan & Zul n Azizi: tq2

    ReplyDelete
  17. Nora Danish comel tapi ntah kenapa tak suka tengok dia dengan dak Nadeem tu :(

    ReplyDelete
  18. suka hati dialerkan.. tak nak komen lebih2 kita tak kenalpun dia.. yang penting dia tahu apa dia buat...
    Nora memang comel bangat...

    ReplyDelete
  19. Untunglah jadi kawan org berduit ni kan dapat jalan2 makan angin serata dunia...

    Comel dan manja je Nora ni.

    ReplyDelete
  20. kalau sekali tengok nadeem ni ada iras2 jejai. mungkin taste nora cmtu kot

    ReplyDelete
  21. jaa pun minat gak ngn nora danish muka dia cute, muka awet muda gitu.. suara pun manja2.. hee!

    ReplyDelete
  22. nora danish memang cantik. huhuhu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/