Oct 28, 2013

Nora Danish & Nadeem Nazri di London urusan perniagaan

Monday datang Lagi
Untonglah Nora Danish dapat ikut kawan dia berjalan-jalan di Kota London. Kalau menurut komen Nora di Insta, dia dan Nadeem bersama beberapa orang yang lain ke sana atas urusan perniagaan. Tak moh cakap lebih lah nanti jadi isu lain pulak. Gambar penuh selepas ini. 
 01
 02
 03
 04
Biar la apa orang nak cakap tentang Nora kan. Anum tetap suka dia..
Sebab sifat dia yang x amik tau hal orang lain.. hehe
Share:

53 comments:

  1. Cute je tengok Nora Danish ni kan....
    Salam Isnin Anum! :D

    ReplyDelete
  2. nureen pon suka nora cuma x brapa syoq dgr pasal dia ngan nadeem tue.. huhuh

    ReplyDelete
  3. salam isnin anum...sue pon suke ngan ND ni

    ReplyDelete
  4. Nureen & Syawal: comel kan ND

    ReplyDelete
  5. kalau dah jodoh dia..biarlah.doakan yang terbaik untuk dia..itu lebih baik...

    ReplyDelete
  6. hang nadim..anak org mewahlah ni..

    ReplyDelete
  7. ND mmg ayu & comel..
    apa pun doakan je kebahagiaan dia kan Anum?? :)

    ReplyDelete
  8. Atiey, Nazri, Redza & Wantie: amin

    ReplyDelete
  9. Selamat pagi.. suka dia berlakon.. :)

    ReplyDelete
  10. suke ngan Nora Danish... super cute!

    ReplyDelete
  11. amboi..pegi atas urusan perniagaan ni?? nampak mcm tak..haha..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Anum...

    Gossip artis plak katanya yer...Betul ke nak adopt anak angkat (kucing) dari kami ni?

    Boleh call kami nanti yer untuk temujanji... :-p

    ReplyDelete
  13. Zul n Azizi & Are: betul nak sangat.. sweet kan

    ReplyDelete
  14. nora danish comel n suka semua lakonan dia wuwuwu..

    ReplyDelete
  15. Tak suka fesyen rambut nadzeem le....

    ReplyDelete
  16. Ako, Yan & Hainom: comel kan dia

    ReplyDelete
  17. hahahahah hanummmmm! lama tak dtg sini....mcm hilang ingatan jup lupa psswrd bila nak memblog balik hahahaha

    hanum ada instagram x???

    ReplyDelete
  18. Salam Anum,

    Kalau nak salah seekor dari mereka tu boleh je datang ke tempat kami nanti...Just make a call for appointment...

    Ada no telefon kat entri tu...Nanti call yer....TQ

    ReplyDelete
  19. axoera: ada2, Azhafizah: comel kan & Zul n Azizi: tq2

    ReplyDelete
  20. hope cpt2lah dorang kawen.. ;)

    ReplyDelete
  21. Nora Danish comel tapi ntah kenapa tak suka tengok dia dengan dak Nadeem tu :(

    ReplyDelete
  22. Deqla, Fiza & Aizamia3: comel kan

    ReplyDelete
  23. suka hati dialerkan.. tak nak komen lebih2 kita tak kenalpun dia.. yang penting dia tahu apa dia buat...
    Nora memang comel bangat...

    ReplyDelete
  24. Untunglah jadi kawan org berduit ni kan dapat jalan2 makan angin serata dunia...

    Comel dan manja je Nora ni.

    ReplyDelete
  25. kalau sekali tengok nadeem ni ada iras2 jejai. mungkin taste nora cmtu kot

    ReplyDelete
  26. Cho, Jun, Nora & Eira:comel2

    ReplyDelete
  27. jaa pun minat gak ngn nora danish muka dia cute, muka awet muda gitu.. suara pun manja2.. hee!

    ReplyDelete
  28. nora danish memang cantik. huhuhu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG