Campaigns

Oct 18, 2013

# Sharing # Suka-suka

Kapal Selam di tengah-tengah bandar Milan

Assalamualaikum semua..
 Kapal selam ni tersadar di tengah-tengah bandar Milan, Itali. 
Sebenarnye bukan kapal selam sebenar, 
hanya replika sahaja untuk iklan terbaru 
sebuah syarikat insuran dalam kempen “Protect Your Life”. 
Gambar penuh selepas ini.
 Macam Real!
 Menjadi tarikan semua
 Promosi kan..
Hebat kan buat tengah2 town

44 comments:

  1. Memang kreatiflah orang yang buat ni...kos nak buat pun banyak hehe

    ReplyDelete
  2. mak ai...wat iklan sampai cmtu yea...hebat2...

    ReplyDelete
  3. nak siapkan replika ni kat tengah tengah bandar ni. kena mintak approval dari datuk bandar ni. hahahaha

    deme ni memang think out of box la.

    ReplyDelete
  4. nmpk mcm real... terkejut gak den.. cam no lah bleh smpi c2 hehee

    ReplyDelete
  5. Wantie: hebat kan
    Nureen: kan anum pun ingat real

    ReplyDelete
  6. Perghhhh...hebak tu dorang nyer iklan.

    ReplyDelete
  7. Mas, Mimi, Atiey,Fiza, Haryati & Eira: hebat kan idea yang sangat kreatif

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum anum...menarik nyer...:)

    ReplyDelete
  9. Mas, Diana, Pokok,Nora & Azhafizah: kreatif kan

    ReplyDelete
  10. dasyat seyyyy diorg ni klau buat commersial iklan

    ReplyDelete
  11. mmg pelikla kn..tetiba ada kapal selam kt tgh2 bandar :)

    ReplyDelete
  12. Dahsyat!! Besar bajet nk buat mcmni ni..

    ReplyDelete
  13. biar betik la kalau betul2 kan...dari mae la dye dtng....hehe

    ReplyDelete
  14. ahahhahaha tersalah timbul ka ape..hehehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/