Campaigns

Oct 8, 2013

Foto Resepsi Fouziah Gous & Zhafran

Ramai peminat sedia maklum bahawa pada tanggal 21 September lalu, pelakon berdarah kacukan Melayu, Cina dan Pakistan, Fouziah Gous telah selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya, Zhafran Yusof bertempat di Dewan Masjid Tengku Ampuan JemaahBukit Jelutong, Selangor.
Artikel Berkaitan :
Susulan daripada itu, kedua pasangan mempelai tersebut telah meneruskan upacara persandingan mereka semalam, di mana majlis yang penuh meriah itu telah dihadiri oleh ahli keluarga kedua belah pihak serta beberapa rakan artis seperti Linda dan Diana Rafar, Rosyam Nor, Dafi, Anzalna, Eja, Chomel Fana serta persembahan mantap daripada penyanyi otai, Nash.
Menerusi majlis yang cukup meriah itu, Fouziah kelihatan sangat anggun apabila menggayakan gaun pengantin berwarna pink cair dan penampilannya kelihatan seolah-olah seorang puteri raja yang sangat jelita.
Selain itu, penampilan Zhafran juga tidak kurang kacaknya apabila menggayakan persalinan lengkap tuxedo berwarna kelabu dan dipadankan dengan kemeja putih serta tali leher berwarna pink.
 Cute kan
 Tahniah2

Semoga kekal selama-lamanya..
Share:

49 comments:

  1. salam anum...kzu mmg minat dgn lakonan fauziah gous ni..

    semoga bahagia hingga hujung nyawa..

    ReplyDelete
  2. As salam Anum,

    Fauziah Gous ni muka dia klasik kan :)

    ReplyDelete
  3. lawa..semoga berbahagi la mereka sekeluarga

    ReplyDelete
  4. cumill sangat dorang. ni...suke la tgk

    ReplyDelete
  5. Redza, Syawal, Wina & Al Kisah: sweet kan dia

    ReplyDelete
  6. Akhirnyer kan...kawen gak fauziah nie...Tahniah..semoga berbahagia hingga ke Jannah...:)

    ReplyDelete
  7. Semoga dorang bahagia berkekalan hingga akhir hayat.....:-)

    ReplyDelete
  8. Both of them so sweet..
    MOga bahagia selamanya...:)

    ReplyDelete
  9. kacukan cina.pakistan..patut ada sepetnya..

    ReplyDelete
  10. cantikla fauziah gous...tahniah buat pasangan :-)

    ReplyDelete
  11. aku pun suka ngn fauziah ghous ni noks.mmg cantik.tinggi lak tu.
    husband dia pun hensem.:-)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum anum...cutenya pasangan ni...:)

    ReplyDelete
  13. sama cantik. moga bahagia hingga syurga

    ReplyDelete
  14. Eira & Azhafizah: yezaaaaaaaa sesuai kan

    ReplyDelete
  15. Zhafran ni mcm kenal laaaa...siapa erkkk?
    tp diog berdua ssgt sepadan, semoga berbahagia hibgga ke hujung hayat.

    CiM pernah bersua muka dgn FG, dia tak berapa sombong, klau tengok depan2 lagi cntik, lebih cantik bila tak bermekap

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum