Campaigns

Oct 11, 2013

Foto Bulan Madu Black & Isteri Di Korea

 Sejak diijabkabulkan dengan sekali lafaz dan diraikan oleh ribuan saudara-mara, sahabat handai serta peminat, Black dan isterinya langsung tidak membuang masa untuk menikmati bulan madu mereka.
Untuk makluman , Black dan Cira Khairi terlebih dahulu terbang ke Langkawi untuk pra bulan madu selama beberapa hari sebelum bertolak ke Korea pada 23 September yang lalu.
 Bertuah sungguh pasangan ini kerana percutian bulan madu mereka di Korea itu dipercayai mendapat liputan pihak produksi program Romantika terbitan Astro.
Sepanjang berada di sana, pengantin baru ini tidak melepaskan peluang untuk mengabadikan cinta mereka di Love Locks, salah sebuah destinasi terkenal untuk dilawati di Korea.
Pastinya bulan madu kali ini merupakan percutian yang paling indah. Di samping berpeluang terserempak dengan pelakon antarabangsa, Brian Tee, Black dan Cira juga dapat menikmati makan malam romantik di Restoran Mentari milik rakyat Malaysia.
 Best kan honeymoon mereka
 tempat idaman Anum nie... 
 so sweet
Pra Honeymoon.. hehe

Share:

44 comments:

  1. nama pun honeymoon mana2 pun best...he heee....

    ReplyDelete
  2. Sementara bkelapangan bw lah honeymoon... Heehee..

    Lama xberblog... Jalan2 singgah lawat kawan2...

    ReplyDelete
  3. Meriah betul mereka pegi sana. Best berjalan-jalan.

    ReplyDelete
  4. Mia, Yan, Shima & Pokok : best kan semoga kekal ke akhir hayat

    ReplyDelete
  5. Sweet lah depa ni,.moga berbahagia..:)

    ReplyDelete
  6. bertuahnyerr....
    g korea lagi.. best22..

    ReplyDelete
  7. Atiey, Nureen & Wina: duit banyak best la kan

    ReplyDelete
  8. Bestnya ada yg taja gi honeymoon.

    ReplyDelete
  9. wahh.. ditaja ..
    mmg honeymoon sangat la..
    tak payah piker bajet ..
    hehe..

    ReplyDelete
  10. honeymoon pun ada pra.. macam pra-skolah plak.. tak pe, pelan2 kayuh..

    ReplyDelete
  11. Redza, Hidayah & Al Kisah: untung kan dapat tajaan

    ReplyDelete
  12. untung dorang..
    moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

    ReplyDelete
  13. wat can i say.. honeymoon kan. layan ajelah !

    ReplyDelete
  14. bulan madu ke berapa le dapat jejak korea nanti yer. hahahaha perasan lak.

    wah..pas ni mesti leh tengok rancangan romantika tu.

    ReplyDelete
  15. seronok nya mereka honeymoon dapt lak liputan dari program romantika makin syok la jadiknya... hihihi...

    ReplyDelete
  16. Best nyer jalan-jalan ... Semoga berbahagia selama nyer ...

    ReplyDelete
  17. sampai ke korea mereka honeymoon yer..syoknyer

    ReplyDelete
  18. BESTNYA MEREKA SBB DPT HONEYMOON DI KOREA...JELES DAH NI..HAHAHA

    ReplyDelete
  19. hamboi...syoknyer honeymoon korea....wheeeeee

    ReplyDelete
  20. semoga mereka kekal bahagia.

    khabarnya Cira tak mengenali black sbg penyanyi terkenal sewaktu awal mula perkenalan mereka.

    ReplyDelete
  21. Utg siorg dpt honeymoon kat korea

    ReplyDelete
  22. Friends: thanks semua sudi singgah umah anum

    ReplyDelete
  23. bestnye honeymoon ke korea.. seksi jugak ye wife black tu..huhu..

    ReplyDelete
  24. Tahniah....sonok yer honeymoon....weeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels