Campaigns

Oct 1, 2013

Ciri menarik setiap pejabat Google di merata dunia

Assalamualaikum
Hari ini Anum nak share pejabat google yang sangat menarik
 Cantik kan
 wow !!
 kalau macam nie keadaan pejabat... memang syok
 kreatif sangat
 wow patut la idea diaorang power2
 time rehat leh main golf
 jom rehat.. haha
Beruntung siapa yang kerja dengan Google

Share:

39 comments:

  1. menariknya opis dorang tu.....:D

    ReplyDelete
  2. suka slide tu heheee

    release tension

    ReplyDelete
  3. terbaik! memang best kalau dapat kerja kat situ

    ReplyDelete
  4. Wina: yezaaaaaaaa
    Redza: best kan hari2 mood happy

    ReplyDelete
  5. mmg syok lau ofis mcm ni..barulah tak stress

    ReplyDelete
  6. bestnya...hilang stress keje kat sini

    ReplyDelete
  7. Kucha: betul2
    Syawal: seronok kan
    Cik Puan: jom2

    ReplyDelete
  8. google office memang terbaik..dan banyak office kat malaysia pun dah ada facilities macam nie, ps/xbox/arcade game, gym, pool dan macam macam lagi..memang best kalau boring atau stress buat kerja.. boleh g lepak kat situ..

    ReplyDelete
  9. Al Kisah: betul2 syok kalau dpt keja tmpt cm nie
    Nieyl: ohsem kan
    Hainom: tue la
    Knor: betul2

    ReplyDelete
  10. menarik betul opis camni.baru semangat nak keje kan..unik pulak tu.

    ReplyDelete
  11. Wah ptutlah kreatif diprg tu.. Keje masyukkk :p

    ReplyDelete
  12. orang kreatif gituler... keje ngan industri kreatif kenalah gitu...

    ReplyDelete
  13. pejabat mcm tu, nureen pon suka hehee...
    mmg santai abess

    ReplyDelete
  14. suasana tempat kerja yg menarik akan mencetuskan idea yang bernas dan kreatif.

    tempat kerja kita? hmm.. gini le.. file berlambak lambak

    ReplyDelete
  15. Nuyui, Ros, Cho, Nureen &Wantie: best kan kalau tmpt keja macam nie

    ReplyDelete
  16. yang gelungsur tu mnarik gak... kt malaysia ada rasanya.. xtau co. apa...

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum anum...cantik n menarik...:)

    ReplyDelete
  18. memang menarik tempat kerja dia kan..

    ReplyDelete
  19. jom nok keje kat situ...ekekek...

    ReplyDelete
  20. mmg menarik lah...kaya gila ni..

    ReplyDelete
  21. pejabat dia memang tetiap tahun berubah rupa..kan??

    ReplyDelete
  22. Are, Diana, Aine & Isabel: hebat kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum