Sep 11, 2013

Wordless Wednesday #88

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 Jom!!
 Welcome I-City  Water Park
 Cute kan !
 Pemandangan dari atas
 Sangat teruja!
 Memang takut gila naik nie...
 tp seronok mengatasi semua ketakutan..
 santai2
 yang nie x takut sebab rendah je
 mandi manda
 smile....
Happy.. for me sangat seronok @ water park nie
so sesiapa yang belum pernah try cuba ...
pesanan anum kalau nak pg jangan pg berdua  tapi biar berempat atau 8 orang
sebab permainan dia perlukan 2 dan 4 orang baru bleh main..
best2
Share:

30 comments:

  1. best nye!

    untuk kids banyak tak mainan yang diaorang blh main, anum?

    ReplyDelete
  2. Bestnya Anum..
    pernah pegi I-City tapi tak mandi..hehe

    ReplyDelete
  3. kalau rara mmg x naik lah.takut weiii~

    ReplyDelete
  4. syiok.. syiok... splash .. splash...

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaaaa noks....nak pi situ lah bwk anak2 cuti sekolah nnt..

    ReplyDelete
  6. bestnya main air:) teringin jugak nak pergi, tapi Ros ni penakut air.. hihi, camne tu..

    ReplyDelete
  7. sronoknyaaaaa......
    teringin nk p tp anak2 kecik sure x leh nk main mcm tu kan huhu

    ReplyDelete
  8. nampak meriah. teringin nak pegi :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum anum...wah bestnya...;)

    ReplyDelete
  10. Friends: thanks sudi komen anum mc semalam..nanti balas kunjungan ya

    ReplyDelete
  11. adoi.. akak kalau naik benda tu risau leh terpelanting ke luar je. hahahaha...


    eee.. nak jugak bergambor ngan patung cekci tu. sangat sangat ramping ok

    ReplyDelete
  12. Masa pergi dulu...tak berani nak main!

    ReplyDelete
  13. best best best....dekat sgt dgn rumah kakanda CiM

    ReplyDelete
  14. waaaa bestnya...main air ni memang best

    ReplyDelete
  15. wow bestnya gi main air...

    musim-musim panas ni sedap jugak berendam kan...

    ReplyDelete
  16. Hainom: rugi tau
    Cinta: best kan
    Wawa: syok main air
    Mimi: best sgt2
    Jaa: betul2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS