Campaigns

Sep 2, 2013

Hadiah Untuk Follower Yang Ke 500


Salam semua..akhirnya Anum dapat jugak
mencari Follower Anum yang ke 500...
 Alhamdulillah dah ada 501 follower...
heheh...so nak cari 600 ratus plak lah....
huh jauh agi tu..

Ok pagi ni Anum nak wat entri khas dan
bagi hadiah pada follower yang ke 500 ni...
sebelum tu anum nak kenalkan lah blogger ni kan..

Nama blogger ni Kamsiah dan
Link blog Wantie adalah..: www.kamsiah-yusoff.blogspot.com
So klik kat link blog dia ni akan terus ke blog dia...
Blog dia meriah dengan gambar-gambar yang cantik dan info yang bagus..
Pastu blog dia ni simple but nice bagi Anum....
So Tahniah kepada Kamsiah
Sila email pada Anum details awk ya
Nama penuh, Alamat, No H/P
satanic.soap@gmail.com
Seperti yang anum janjikan
Anum akan kasi reward..
Adiah anum akan pos secepat mungkin

Nanti dah terima adiah buat entry ok...
share ngan kawan.2

Share:

38 comments:

  1. tahniah kak kamiah, kak kamsiah jg salah sorang my follower..
    nak hadiah jugakkkk ;P

    ReplyDelete
  2. Anna: syukur
    Kakcik::)
    Fiza: alhamdullilah

    ReplyDelete
  3. wow, dah makin ramai follower...

    ReplyDelete
  4. wah.. 500++ follower, trus tukar wallpaper baru ye.. bestnya dpt adiah.. anum, kite nk jugakkk :p

    ReplyDelete
  5. wahh siap mintak buat entri ye..hihi..tahniah buat followers ke-500..!

    ReplyDelete
  6. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Aine: terima kasih
    Deqla: yahooooooo
    Ros: terima kasih

    ReplyDelete
  8. dia sama macam anum..rajin bw dan komen..:)

    ReplyDelete
  9. Tahniah sis. Makin cutelah blog sis sekarang.

    ReplyDelete
  10. Wah.. Tahniah kepada blogger yang ke 500 tu.

    ReplyDelete
  11. tahniah anum dh bertambah rayat jelata
    n tahniah tuk kak khamsiah..

    ReplyDelete
  12. Isabel: tq1
    Cik Kay: hehe
    Wawa: alhamdullilah
    Azhafizah: hehe
    Hazmin: hehe
    Izan: syukur
    Haryati: big smile

    ReplyDelete
  13. tahniah..apa la hadiahnya tu kan.

    ReplyDelete
  14. dah ada 500 follower.. tahniah ye :) juga tahniah buat follower bertuah itu :)

    ReplyDelete
  15. hamboiiii anum, dah cecah 500. so, tahniah jugak pd kamsiah. happy blogging

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum