Campaigns

Sep 23, 2013

# Artis # Sharing

Foto (Hi-Res) Majlis Pernikahan Black & Chira Khairi

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar penyanyi kesukaan Anum Kahwin
Jom kita layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 Black dan juga isterinya, Chira Khairi di Zebra Square, Kampung Pandan.
Dihadiri oleh rakan dan keluarga terdekat, Black kelihatan kacak berbaju melayu putih diikuti Chira yang menggayakan busana putih.  Kedua mereka sah diijabkabulkan dengan sekali lafaz tanpa sebarang gangguan.

40 comments:

  1. Semoga dorang berbahagi hingga ke akhir hayat.....
    Selamat pagi Anum !!

    ReplyDelete
  2. salam isnin anum...moga dorang kekal ke akhirnya

    ReplyDelete
  3. slmt pengantin baru kpd mereka

    ReplyDelete
  4. tahniah and semoga berbahagia!

    suke dengar lagu black yang jd lagu tema Jodoh Itu Milik Kita :)

    ReplyDelete
  5. muka isteri dia mcm penyanyi Nora tu kan...

    ReplyDelete
  6. monday blues....

    moga dorang kekal bahagia

    ReplyDelete
  7. sory sangat2 hari ini anum bz sangat
    nanti ptg anum singgah n bw kawan2 ya

    ReplyDelete
  8. cantik! tahniah black dan pasangan :-)

    ReplyDelete
  9. Tahniah Black & pasangan.. mga berkekalan hendaknya;)

    ReplyDelete
  10. dah kawen dah black wuhuuu..hope bahagia ngan istri tercinta ..cepat2 dpt baby hoho.

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah terbina lagi sebuah masjid... tahniah buat mereka..

    ReplyDelete
  12. Kisah: amin
    Mas:akhirnya kan
    Masha: cute kan

    ReplyDelete
  13. Atiey: betul2
    Ancik:tue la sampai dah jodoh dia
    Knor: cantik
    Deqla: alhamdullilah

    ReplyDelete
  14. tahniah buat black dan isteri...mmg nmpk berseri je diorg ni hehehe

    ReplyDelete
  15. tahniha dan semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu

    ReplyDelete
  16. Tahniah untuk mereka.semoga kekal hingga hujung nyawa.aminn

    ReplyDelete
  17. Azhafizah: amin
    Nureen: smile for her
    Mrs.Eady: kan2

    ReplyDelete
  18. moga mereka bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

    ReplyDelete
  19. jaa pun suka nyayian black. bertenaga dan memukau. cantik juga isteri dia.

    ReplyDelete
  20. Jaa: best kan suara dia
    KA: jodoh black kan

    ReplyDelete
  21. Tahniah black... syukur alhamdulillah...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/