Campaigns

Sep 30, 2013

Seni 3D di atas kertas

Assalamualaikum
Apa khabar semua?
Hari ini  Anum nak share lukisan2
yang sangat kreatif
jom kita layaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
cantik kan sangat kreatif
Share:
Read More

Sep 27, 2013

Anak gajah menangis 5 jam kerana ibu tidak terimanya

Anak gajah ini hampir dibunuh oleh ibunya sendiri 
selepas dilahirkan membuatkan penjaga zoo 
menyelamatkannya sebelum dipijak hingga mati. 
Anak gajah tersebut dilaporkan menangis hampir 5 jam 
kerana kejadian itu sebelum penjaga zoo menenangkannya. 
Kini anak gajah itu dijaga sepenuhnya oleh pihak zoo. Poor baby elephant :’(
 sedihnya
 x leh bayangkan apa dia rasa kan..
akhirnya.. senyum kembali

Share:
Read More

Sep 26, 2013

SPONTANEOUS THURSDAY #62

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar batu yang sangat pelik
Jom kita tengok

 Macam mana agaknya batu tu boleh terselit kat celah tu?
 Bestnya kalau Anum berpeluang ke tempat ini
 Sangat Ajaib...
 tp kalau di takdirkan batu itu jatuh.. ??
Bestnya


Share:
Read More

Sep 25, 2013

Wordless Wednesday #90

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 Alhamdullilah selamat sampai di Semporna
 Bergambar sebelum menaiki Bot
 Jom naik Bot...
 Semua pelancong dalam bot nie..
 Bergambar semasa perjalanan ke Pulau
 Besar gila Udang kat sini
 Snorkeling time. Hari pertama dekat Pulau Mabul
 Jom semua....
 Hari kedua snorkeling
 Hari kedua Anum ke Pulau Sipadan
 Cantik gila laut...betapa indahnya
 Setelah penat snorkeling kita rehatkan diri..
 Santai2 di waktu petang
 Tengok la tempat urut dia best santai hbs
 Anak-anak orang bajau laut
 Minum dulu di area kampung bajau laut
 
 Hari terakhir jalan-jalan di Resort
 Dinner time.. masa nie baru jam 6.15pm dah gelap
 Bergambar sebelum pulang
Sementara tunggu bot.. layan anak-anak bajau laut minta sedekah

kesian sangat2 pada anak-anak mereka , mereka idup sangat susah
Ada banyak lagi gambar-gambar nanti Anum share ngan semua ok..

Share:
Read More

Sep 24, 2013

Sep 23, 2013

Foto (Hi-Res) Majlis Pernikahan Black & Chira Khairi

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar penyanyi kesukaan Anum Kahwin
Jom kita layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 Black dan juga isterinya, Chira Khairi di Zebra Square, Kampung Pandan.
Dihadiri oleh rakan dan keluarga terdekat, Black kelihatan kacak berbaju melayu putih diikuti Chira yang menggayakan busana putih.  Kedua mereka sah diijabkabulkan dengan sekali lafaz tanpa sebarang gangguan.
Share:
Read More

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels