Campaigns

Aug 23, 2013

# Open House

Open House 2013

ASSALAMUALAIKUM TUAN/ PUAN,
SAYA DAN KELUARGA INGIN MENJEMPUT TUAN/ PUAN SEKELUARGA KE RUMAH TERBUKA KAMI SEPERTI DI BAWAH:

TARIKH:    24 OGOS 2013
HARI:     SABTU
MASA:     2PM-8PM
ALAMAT:   NO.6, JALAN 4/38G
      TAMAN SRI SINAR
      51200 SEGAMBUT
      KUALA LUMPUR

RUMAH BERDEKATAN DENGAN KFC, BALAI POLIS SRI SINAR,
KOMUTER SEGAMBUT, MASJID WILAYAH, KEPONG BARU
(KALAU SESAT TUE CALL JE LA EK)

NO YG PERLU DIHUBUNGI: 012-6574448 (ANUM), 019-3910702 (ZAI) & 017-9656293 (YUSRI)

DIJEMPUT SEMUA BAGI MEMERIAHKAN OPEN HOUSE KAMI
TERIMA KASIH

46 comments:

  1. insyallah kalo tak da pape hal sue datang yee

    ReplyDelete
  2. Seronoknya kalau kakcik dapat datang berjumpa Anum. :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. bestnye.. siap invite kat blog lagi.. smoga majlis lancar ye anumQ :)

    ReplyDelete
  5. makaceh...
    klau dekat mmg terjah dah heehh

    ReplyDelete
  6. Nureen: ala.. ok x pe x de rezeki sis

    ReplyDelete
  7. wow!! anum buat open house la!!

    ReplyDelete
  8. Juah la.....kalo dekat kita mai...=)

    ReplyDelete
  9. jauh bebenor open house nya...tak dpt join la anum..:(

    ReplyDelete
  10. ala... teringin nak datang. tp jauh sangat la pulak. Jgn lupa update nnti ye!

    ReplyDelete
  11. huhu..nak pegi tp msh berpantang lg..huhu..thanks invite saya anum..insyaAllah, awal bln 9 kita blk sana bole la beraya ke rumah anum. tu pun klau anum x kisah..hihihi

    ReplyDelete
  12. Jauh la anum...wawa di penang :)...hope majlis brjalan lancar ye

    ReplyDelete
  13. t.kasih atas jemputan Anum..
    akak dah reply kat FB.. kalau sempat dan anak2 tak penat + tak meragam.. insyaAllah akak akan cuba singgah.

    ReplyDelete
  14. Wah bestnya ada rumah terbuka.....tapi tersangatlah jauh kan Anum....

    Semoga rumah terbuka Anum berjalan dengan lancar...

    ReplyDelete
  15. besok pun ada kenduri sikit kat rumah KA so x dpt nak join , tq sbb invite yer

    ReplyDelete
  16. salam Anum....

    wah...buat rumah terbuka ye....sorry tak dapat datang ada kenduri kahwin anak buah esok....

    ReplyDelete
  17. selamat beropen house ye dik..syg x dpt dtg umh pengomen tegar akak..jauh la dik...

    ReplyDelete
  18. tq for inviting...tapi saya berkonvoi pada waktu tersebut..segan nak singgah sebab bersama rombongan cik kiah la katakan...hehehhee insyallah ada rezeki kita bertemu kan :)

    ReplyDelete
  19. TQ jemputannya Anum....
    kena menyeberang Laut klu nak pegi ni..hehe:)

    ReplyDelete
  20. aiyooo....jauh toooo...kalau dekat dah kelam kelibut bersiap skrg gak....haha

    ReplyDelete
  21. Wah ade open house tp sy gi open house kat mlaka la..huhuhu xdpt dtg

    ReplyDelete
  22. Haryati: alhamdullilah
    Pen: x pe sis
    Cik:hehehe
    Bitt: baiklah
    Atiey jauh kan..
    Masha: x pe x de rezeki kan
    Mimi: is ok

    ReplyDelete
  23. salam sis anum
    Tok tok tok ketuk pintu nak masuk open house

    ReplyDelete
  24. ops, dah terlepas.. mesti meriahkan :)

    ReplyDelete
  25. Tirana: meh2
    Ros: alhamdullilah
    Hainom: la ye ke x baca ek
    Nurul: hehe

    ReplyDelete
  26. la terlepas upernya kak intan..tapi date tu kak intan ada exam di shah alam..huhu..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/