Campaigns

Aug 16, 2013

# Artis # Sharing

Ning Baizura Bawa Anak Beraya Di UK

Jika sebelum ini OHBULAN! pernah melaporkan bahawa penyanyi bersuara lunak, Nurul Wahab dikatakan akan menyambut Hari Raya Aidilfitri bersama keluarga mertuanya di Perancis, nampaknya jejak langkah penyanyi tersebut turut diikuti oleh sahabat baiknya, Ning Baizura.
Pada 25 Julai lalu, Ning Baizura difahamkan telah terbang ke rumah keluarga mertuanya di Birmingham, United Kingdom dan ini merupakan tahun ketiga penyanyi tersebut menyambut Hari Raya di sana.
 Cute
 comel
 sweet
nenek ke nie...

42 comments:

  1. salam sis anum
    Ning baizura penyayi suprano dan lontaran vokal yg mantap..cute beby dia.

    ReplyDelete
  2. syiokkan akakpun teringin nak beraya kat luar negara... ha.. ha...

    ReplyDelete
  3. baru dapat tengok gambar anak ning..memang comel anak dia

    ReplyDelete
  4. baru dapat tengok gambar anak ning..memang comel anak dia

    ReplyDelete
  5. Tirana: ye betul
    Mia: salam
    Cho: best kan

    ReplyDelete
  6. Maz: tomei2
    Acik: cute kan
    Nieyl: tomei2

    ReplyDelete
  7. Encemmm yer baby ning baizura...comel sgt2 :)

    ReplyDelete
  8. Umi: comel kan
    Knor: hehehe
    Redza: hehe

    ReplyDelete
  9. sangat sangat comel. best ke raya kat sana? hehehe..

    kalau anak comel gini haruslah beranak ramai ramai.

    lepas ni nak tengok anak Nurul pulak.

    ReplyDelete
  10. Salam Aidilfitri...comel giler anak ning

    ReplyDelete
  11. comei.. sebijik mat salleh betoi dah..xde rupa mak dia..hihi

    ReplyDelete
  12. Anak Ning memang comel giler..sebijik mat saleh ikut muka bapak..

    ReplyDelete
  13. Alin: salam aidilfitri
    Deqla: comei2
    Mimi: comel2
    Cik Viva:cute kan

    ReplyDelete
  14. comelnyerr...
    1st time tgk anak dia

    ReplyDelete
  15. selamat hr raya anum

    chomey anak ning

    ReplyDelete
  16. muka anak dia sebijik macam muka suami dia..hahaah

    ReplyDelete
  17. Ingatkan tuan blog tadi yang bawak anak beraya dekat UK. hehe

    ReplyDelete
  18. Yelah...tuk belah sana pun nk jumpa gak! Hehe

    ReplyDelete
  19. Wahida: cute kan
    Nureen: comel2
    Izan:selamat hari raya
    Wawa: cute kan
    Diana: betul2
    Cik Kay: thanks sudi singgah
    Hazmin:hahahah x mampu
    Hainom: betul2
    Nurul:best kan

    ReplyDelete
  20. singgah pagi,anum..wa seronokla they ollssss dpt beraya sama2 :)

    ReplyDelete
  21. kawin org jauh begitu le kekdahnya ;)

    ReplyDelete
  22. Qaseh: tue la kan
    Haryati:best kan
    Bitt:cute kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/