Campaigns

Aug 28, 2013

# Follower

Hadiah Menanti Follower Yang Ke 500

Salam semua.. Anum ada good news! (^_^)
Anum tengah menanti follower yg ke 500!!!
Disini Anum ingin memberi reward pada 

Sesiapa yang menjadi follower yg ke 500.
Bukan apa, cuma untuk menghargai 
kalian semua dalam dunia blog ni.
Tapi hadiah tue tak seberapa sangatlah. Nak tak???
Kalau nak cepat2 la follow… (poyo tak..??haha)
Hadiahnya bukanlah sebuah kereta atau 
komputer tapi hanya untuk kenangan dari Anum.


Pada semua followers yg sedia ada, 
terima kasih banyak-banyak sebab sudi follow blog ni..
Anum sangat-sangat  hargai..

InsyaAllah Anum akan terus update blog ni yer..
 Good Luck

36 comments:

  1. hehe..tak perasan pulak dok mengomen kat sini tp belum follow lagi..

    ReplyDelete
  2. amboi dah ada folower ke 500 lah gamaknyer yer

    ReplyDelete
  3. Kamsiah: ye ke...
    KA: hahaha alhamdullilah

    ReplyDelete
  4. that day jadi follwer yg ke 400.pas tu terus keep in touch sampai hari ni..

    ngeee

    ReplyDelete
  5. alamak..nak reverse la ..nak kuar dulu pastu follow alek ..hehe..hai anum,selamat petang

    ReplyDelete
  6. alamak..dah lama follow sni...
    takde peluang...hihi

    ReplyDelete
  7. alamak terlepas. dah ke 501 pulek. hihihi

    ReplyDelete
  8. Intan: selamat petang
    Atiey: hahaha ye ke nanti join GA anum ok
    Hanis: thanks

    ReplyDelete
  9. wahh untung la.. kami x dpt ke? hihi

    ReplyDelete
  10. ala... dah sah2 dah follow awal2... huhuhu apapun tahniah... setakat saya komen ni dah 501 orang follower... Tahniah!

    ReplyDelete
  11. Mimi: ce teka
    Isabel: terima kasih
    Nora: terima kasih

    ReplyDelete
  12. Nampaknya tak ada chance le Anum! hehe

    ReplyDelete
  13. Dah ada pemenang nampaknya. Terlawat lak. hehe

    ReplyDelete
  14. kalau follow sekali lagi kira tak?? akekekeke gurau je k

    ReplyDelete
  15. Wah. ramai tu. Tak active sgt kat tweeter.

    ReplyDelete
  16. Laaa...tak perasan plak. Follower blog rupanya. Ingatkan tweeter sbb lambang burung...hahaha...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/