Campaigns

Jul 8, 2013

Travel @ Guangzhou #3

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak sambung masukkan gambar2
Travel.. jangan muak ok kawan.2
 01
 02
 03
 04
 05
06
Share:

36 comments:

  1. singgah pagi..
    mOrning kawan! :)

    ReplyDelete
  2. wow! nampak macam optimus prime dgn bumblebee je tu! best2

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi....
    wah!best...nak optimus ngan bumblebee tuh...hehehe

    ReplyDelete
  4. salam selamat pagi...

    jaa datang dari blog deqla ni..

    www.jaakechik.com

    done follow!

    p/s: best nya dapat jenjalan ke ghuangzhou!!

    ReplyDelete
  5. Nieyl: best2
    Jaa: best tambah pengalaman

    ReplyDelete
  6. wah...banyak tempat2 menarik Anum dah lawati...mesti banyak pengalaman menarik kan...?

    ReplyDelete
  7. Bestnya. Bilalah bley kesana ni.

    ReplyDelete
  8. tak muak ok je..tak payah pg sana...tgok dr blog anum pun ok..he~

    ReplyDelete
  9. Fiza: best
    Knor: hehehe sharing
    Nuyui: thanks

    ReplyDelete
  10. Salam Ukhwah, nisah dtg dr segmen Deqla :)

    cantik2 pemandangan kat sini ye, teringin jgk nak bercuti ke sana. cume rezkei belum tiba lagi :)

    ReplyDelete
  11. Nisah: salam thanks sudi singgah
    Bitt: hahaha
    tq2

    ReplyDelete
  12. tq share pic2 di sana yer anum !

    ReplyDelete
  13. Bestnye....bile la dpt gi sini

    ReplyDelete
  14. gamba je ke anum,, share la pengalaman kat sana...

    ReplyDelete
  15. waaa rajinnye g travelling :)

    fae follower #493 from segmen deqla http://norumara.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-mini-segmen.html

    ReplyDelete
  16. KA: most welcome
    Mimi: best sgt2
    Mas: pengalaman nanti anum share.. sebab bz skit
    Nurfaezah: thanks nanti anum singgah
    Cik Kay: best2

    ReplyDelete
  17. datang sini cuci mata tengok gamba gambar anum

    ReplyDelete
  18. Wah..Wah..Wah.. Best tu Num.. Bilo la teman boleh pi sana tu..

    ReplyDelete
  19. wahhhh!!!bestnya !!!ke china plak????

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels