Campaigns

Jul 11, 2013

Tiz Zaqyah dan kekasih bercuti di Pulau Perhentian

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share gambar2 Tiz Zaqyah
Jom kita layan2
 01
 02
 03
 04
 05
 06

07
Share:

49 comments:

  1. tinggi tue dia terjun...
    g ramai2 ingatkan g ber2 jerr hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh seronok tu G pulau perhentian

    ReplyDelete
  3. nasib baik tak pi 2 orang..lagi la nanti apa orang kata..harap tiz pandai jaga diri

    ReplyDelete
  4. Nuyui: yup
    Mia: thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  5. x pernah sampai pulau perhentian..

    ReplyDelete
  6. Wina: best kan sama la anum pun x pernah sampai

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa..isi tabung nuff utk tuan rumah beli baju raya hehe

    ReplyDelete
  8. hot gak org ni......
    org besut pun x pernah pegi PP ni...
    bila nk pergi xtau...

    ReplyDelete
  9. bestnya pulau perhentian...bila nak pi ni?? huhu...

    ReplyDelete
  10. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  11. Saifuddin: thanks kata2 semangat nie

    ReplyDelete
  12. blur jap.. dia dah break dgn remy ishak ke? haha.. nmpk sgt deqla x alert psl dunia retis ni..huhu..

    ReplyDelete
  13. bestnya g pulau perhentian..
    tk penah smpi..huhu..

    oo tu bf dia yer...
    gi ramai2 ok ag la kan..haha

    ReplyDelete
  14. Mama: terbaik kan
    Deqla: dah lama dah berak up
    Zura: hehehe

    ReplyDelete
  15. cantik Pulau Perhentian..
    msti best cuti2 pulau ni..:)

    ReplyDelete
  16. Doakan moga mereka cepat mendirikan masjid.

    ReplyDelete
  17. Tiz ni cantik,. nisah suke lakonan die..


    aduhai Pulau Perhentian, entah bile lah nisah nak jejak kaki ke sana hheheh

    ReplyDelete
  18. Atiey: best kan
    Wantie: bila la anum nak smp sane

    ReplyDelete
  19. Macam tu rupanya muka bf Tiz. Baru saya tau.

    ReplyDelete
  20. selamat berpuasa Anum. klik2 nuff anum =)

    ReplyDelete
  21. Selamat menjalani ibadah puasa Anum :)

    ReplyDelete
  22. retis2 ni suka sangat bercuti dengan kekasih..huhu

    ReplyDelete
  23. wah.. bestnya kalau dapat g sana.. ;)

    ReplyDelete
  24. wow...air dia sangat jernih......

    ReplyDelete
  25. Bestnye beronok ronok kat pulau perhentian

    ReplyDelete
  26. wah ke main ye cik tizz kita ni.hihi

    ReplyDelete
  27. Nini: ye la kan
    Hainom: mybe la
    Mimi: best kan
    Qaseh: hahaha

    ReplyDelete
  28. wahhh....sy pun teringin nk ke prhentian :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum