Campaigns

Jul 25, 2013

SPONTANEOUS THURSDAY #54

Assalamualaikum semua
Umum tahu pelakon jelita, Izreen Azminda kini sedang menantikan saat-saat indahnya untuk bergelar ibu dan sempena menyambut kelahiran cahaya mata sulungnya itu, pelakon filem Pecah ini telah disambut dengan sebuah majlis ringkas yang dikenali sebagai baby shower.
Menerusi laman Instagram milik pelakon wanita ini, Izreen telah melahirkan rasa terharu atas kejutan yang dirancang buat dirinya dan mengucapkan terima kasih kepada suami tercinta, Muhamad Riza atas majlis yang cukup meriah itu.
Omgggg tq tq tq so much to hot ibu@fashasandha ..waaaa terharunya#babyshower surprise???
Tq juga buat suami tersyg???@rizabaharudin
 Izreen disamping pelakon jelita, Fasha Sandha
Nampaknya majlis baby shower Izreen ini turut dihadiri oleh rakan artis lain iaitu Fasha Sandha dan Aaron Aziz.
Untuk makluman, Izreen dijadualkan bakal melahirkan cahaya mata sulungnya pada bulan ini dan dia telah memilih Hospital Columbia Asia di Setapak sebagai tempat kelahiran bayi pertamanya itu.Izreen Azminda dan Muhamad Riza Baharuddin telah bernikah pada 30 Ogos 2012 dan resepsi persandingan mereka telah diadakan pada keesokan harinya di hotel Holiday Villa Alor Star, Kedah.
Untuk semua peminat Izreen, jom layan beberapa foto comel pelakon wanita tersebut sekitar majlis baby shower-nya semalam.
p/s: Ni entry auto publish yek kawan2..sebab today i'm off
pada kawan2 yg sudi singgah sini thanks.. nanti anum buat kunjungan balas
Share:

28 comments:

  1. macam2 majlis kan sekarang ni...kalau mampu apa salahnya...tambahan retis2 ni ;)

    ReplyDelete
  2. aku suka dia ni berlakon nok..real betul...sampai sekarang teringat dia berlakon Tentang Dhia...

    ReplyDelete
  3. dah off arini...best nyer....

    ReplyDelete
  4. berseri je muka ibu mengandung nih!

    ReplyDelete
  5. x pernah tgk real org buat baby shower ne. for my baby nanti, maybe? hehe.

    ReplyDelete
  6. Dah bersalin pun Izreen ni kan Anum..:)
    Happy Holiday:)

    ReplyDelete
  7. lepas ni kotengok le.. ramai la orang akan buat baby shower.

    dodulu sebelum beranak buat lenggang perut. sekarang dah baby shower pulak..

    moga selamat melahirkan.

    ReplyDelete
  8. besaq sangt perut dia kan..tapi masih cantik..:)

    ReplyDelete
  9. suka dengan lakonan beliau :-)
    eh rasanya dah bersalin dah Izreenn ni.

    ReplyDelete
  10. suka dengan lakonan beliau :-)
    eh rasanya dah bersalin dah Izreenn ni.

    ReplyDelete
  11. suka dengan lakonan beliau :-)
    eh rasanya dah bersalin dah Izreenn ni.

    ReplyDelete
  12. comel je dia ni.. suka tengok lakonan dia..

    ReplyDelete
  13. terima kasih semua sudi singgah umah anum
    nanti anum balas kunjungan ya

    ReplyDelete
  14. pelakon yang berbakat...tak sangka dah nak deliver...ape pun tahniah di ucapkan

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum anum...seronoknya masing2 nak dapat anak dah...;)

    ReplyDelete
  16. Siti: tue la sangat berbakat
    Mas: best kan

    ReplyDelete
  17. serius berseri muka dia time mengandung..seri seorang ibu..:)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum