Campaigns

Jul 18, 2013

# SPONTANEOUS

SPONTANEOUS THURSDAY #53

Assalamualaikum
Berita baik yang dinanti-nantikan oleh semua peminat Diana Danielle dan Farid Kamil akhirnya diterima apabila Farid sendiri telah mengumumkan kelahiran putera sulungnya lebih kurang jam 5 petang.
Melalui laman Instagram dan Twitter milik Farid, pelakon itu melahirkan rasa syukur kerana kini telah bergelar bapa.
Screen Shot 2013-07-02 at 19.03.52
Menurut sumber terdekat, Diana telah selamat bersalin secara normal di sebuah hospital di Australia sekitar jam 4-5 petang waktu Malaysia dan Farid mendedahkan berat bayinya adalah 9.7lbs atau 4.39kg. Boleh tahan besar juga anak Farid dan Diana ni ya?
 Apapun, tahniah diucapkan buat pasangan selebriti ini 
di atas kelahiran bayi sulung mereka yang sangat comel.

47 comments:

  1. finally.. baru betul2 anak diorg.. hihi.. cute baby..
    salam ramadhan anum :)

    ReplyDelete
  2. didiklah supaya menjadi insan berguna...

    klik nuff utk Anum hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah utk dorg....besarlah anak dia....:-)

    ReplyDelete
  4. Aizu: salam ramadhan
    Kamsiah: betul tue
    Mia: comel kan

    ReplyDelete
  5. comelnye...lahir di bulan Ramadhan...alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. 4 kilo lebih..uih..seriau je..

    ReplyDelete
  7. Nea: cute kan
    Are: besar kan baby dia

    ReplyDelete
  8. memang comel lah, papito & mamito pon comel2 jugak. Congrats to them. tumpang setapak dua gembira :) hehe

    ReplyDelete
  9. eh, berita ni dh lebih seminggu kan hehee...
    comel, muka diana

    ReplyDelete
  10. Nisah: sama le
    Nureen: tue le.. baru nak update
    Izan: besar kan

    ReplyDelete
  11. bsr gak anak dia kan..
    beranak normal plak tu..
    hebat Diana..

    ReplyDelete
  12. mak pak sama-sama lawa tentulah anak comel

    ReplyDelete
  13. Zura: besar kan
    Deqla: yezaaaaaa
    Cho: betul2

    ReplyDelete
  14. 4.39kg? wow.. amazing. tahniah

    ReplyDelete
  15. comelnya baby dorang ni..yelah mak ayah pun lawa..hehe

    ReplyDelete
  16. Al-Kisah: rezeki kan
    Ros: cute sangat2

    ReplyDelete
  17. Wantie: besar kan
    Cik Viva: tue le dia
    Redza: cute

    ReplyDelete
  18. Tahniah untuk mereka. Rezeki dari Allah.

    ReplyDelete
  19. Besarnya... 4kg++... tapi comeinya la...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/