Campaigns

Jul 9, 2013

GiveAway # 2

Assalamualaikum semua
Hari ini perasaan nak buat GA tu membuak-buak...
Jadinya... jangan dihampakan perasaan ni... kita buat GA... 
Kepada sesiapa yang berminat nak join.. 
silakan... Tak minat takpe... 
Mudah je... 

Nak suruh teka teka je... 

Ok... kita citer sket sket dulu... 

kira cam Clue la yeeee....


 Last month anum ada pg holiday 

dekat Kuching, Sarawak
so soalannya sangat mudah
ada 2 soalan sahaja

soalan pertama : Apa tujuan sebenar Anum ke Kuching?
solan kedua : Apa nama tempat buaya yang Anum pergi?

hahahahahhaha... jadinya... ?????
Kepada sesiapa yang nak teka... sila teka :

Cara-caranya amat mudah..

1. Buat satu entry mengenai GA ini dan letak banner diatas..
2. Jawab kedua-dua soalan...
3. Jangan lupa tinggalkan link anda di petak komen ini
4. Jadi Follower Anum
5. Tarikh Tutup Jumaat 19hb July 2013 

Mudah kan???  
Ada hadiah okkkkkk...Hadiah tu nanti saya reveal kemudian.. 

yg pastinya.. ada  hadiah... bukan pensel.. pemadam ke.. bukan.. 
nie kali kedua Anum buat GA.. 

Ok... selamat meneka...

Share:

41 comments:

  1. akak suka hadiah pemadam..ala..tak tahu jopan..cemana nih>>???:p

    ReplyDelete
  2. Singgah melawat sini.. morning sis

    ReplyDelete
  3. Wahhh ada GA...tp umi Qi x pandai teka hahahhaha...suka tgk anum pi melancong tau :)

    ReplyDelete
  4. alamak ....nak wat n3 ni yang payah sikit KA ni .. neway tahniah dah buat GA yer

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa anum...

    ReplyDelete
  6. ANUM,BANNER TU TAK BOLEH NAK COPY LA SBB ANUM DISABLE KAN RIGHT CLICK..

    ReplyDelete
  7. Puan Bui: tq bleh sis
    Mia:selamat2

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. nak teka jugak tp tunggu free2 ckit nureen tgk blk hehee

    ReplyDelete
  10. jap nak dig answer. hahahaha.

    give me a time ok.

    ReplyDelete
  11. yuhuu deasrv sori lama tak ber bw wowwii buat GA bagus betul... teringin nk join

    ReplyDelete
  12. selamat menunaikan ibadah puasa...sama2 kita mengejar ganjaran yg dijanjikanNYA..

    ReplyDelete
  13. selamat menunaikan ibadah puasa...sama2 kita mengejar ganjaran yg dijanjikanNYA..

    ReplyDelete
  14. Anum..... Awak buat GA? Tak sangka mak! Hehe

    ReplyDelete
  15. Hanis: meh2
    Kamsiah: terima kasih
    Isabel: petang
    Hainom: hahahha

    ReplyDelete
  16. ye la anum, nureen pon x leh copy banner tue.. so nureen print screen ja la

    ReplyDelete
  17. akhirnya.. nureen join yerr

    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2013/07/giveaway-2.html

    ReplyDelete
  18. Hmmm,cam nak masuk jer GA ni...

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum anum...selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  20. Nak gak join
    tgu masa free nanti..=)insyaallah..=)

    ReplyDelete
  21. cam no ni banner tak leh right click tu di copy.

    ReplyDelete
  22. dah join.

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/07/holiday-kucing-sarawak-giveaway-2.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum