Campaigns

Jul 19, 2013

Despicable Me 2 Buat Penonton Tak Kering Gusi

Jika anda masih ingat dengan ayat ini, ‘Ba-ba-ba-na-na-na’, maka anda pasti tak mahu melepaskan filem animasi penuh humor, Despicable Me 2 yang bakal ditayangkan pada 4 Julai.
Filem Despicable Me sebelum ini mengisahkan tentang Gru (Steve Carell) yang pada mulanya mempunyai niat untuk mencuri bulan. Bunyinya agak mustahil bukan? Namun, dia yang bersaing dengan Vector secara tidak sengaja telah menyelamatkan dunia dan mengembalikan bulan pada bentuk asal.
Selepas kejadian berkenaan, Gru bukan sahaja semakin disukai, malah dia turut berubah menjadi seorang yang baik disebabkan tertarik dan mula menyukai 3 orang anak angkatnya, Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) dan Agnes (Elsie Fisher).
Dan ya, filem Despicable Me 2 telah kembali semula menemui para peminat. Tipulah kalau anda tak tergelak dengan gelagat Minion berwarna kuning milik Gru dan teruja dengan kecomelan Agnes. Kan?
Salah satu gelagat Minion yang mencuit hati penonton
Tak kering gusi menonton filem Despicable Me 2
Untuk filem Despicable Me 2, Gru yang sudah menjadi seorang bapa yang baik dan penyayang tiba-tiba didatangi oleh seorang wanita bernama Lucy. Kehadiran wanita ini pada awalnya tidak disukai oleh Gru. Namun lama-kelamaan, Gru mula menyedari dia telah jatuh cinta pada Lucy.

Share:

29 comments:

  1. DH KUAR PART 2 RUPANYA..PART 1 PUN BELOM TENGOK LAGI..HEHE

    ReplyDelete
  2. Puan Bui: hehehe tue le best ceta nie sis

    ReplyDelete
  3. Salam singgah...dh baik ke demam?

    ReplyDelete
  4. Nea: blum lagi
    Nuyui: best yui
    Redza:best tau

    ReplyDelete
  5. Macam best je cerita ni sis..
    kena tgk ni..:)

    ReplyDelete
  6. macam best ni...boleh gi bawak anak sedara :) mesti dia suka

    ReplyDelete
  7. Atiey: best
    Wawa: betul2
    KA:sangat menarik

    ReplyDelete
  8. ehh Nisah tak penah pulak tgk cite ni ...

    ReplyDelete
  9. nampak cam best ja, tapi tu la say ni xnyempat ja nk layan TV skrg..hehe

    ReplyDelete
  10. citer begini haruslah kan. layan dengan anak anak. quality time!

    ReplyDelete
  11. Nak tunggu dvdnya ni...sesuai ditonton seisi keluarga..

    ReplyDelete
  12. Nisah: best tau
    Aine: best tau nanti pg tgk k
    Nur: enjoy

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum anum...mcm menarik je ni...;)

    ReplyDelete
  14. tu la macam besh tp tak sempat nak tengok...

    ReplyDelete
  15. Mas: sgt menarik
    QA:hehehe
    Haryati: nanti tgk k

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum anum...cite mcm ni kalau layan ngan anak2 mesti best nyer kan...:)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels