Campaigns

Jun 25, 2013

# Travel # Travel @ Sarawak

Travel @ Sarawak#4

Assalamualaikum semua
Hari ini x tau nak update apa..
mood ke laut nie...
so layan je la gambar2 percutian anum ek
 Cantik kan view
 Tenang je
 Tasik Biru...
 Muka dah terbakar... hahhaa
 Gelapnya muka anum... tidakkkk
 Welcome to Kuching
 Lepak2...
 Kalau pg sarawak wajib beli kek lapis...
 Sini pun salah satu tempat wajib
 Dah petang.... lepak2 tepi sungai
 Smile...
 Cantik buidling nie...
 Suka Building lama2
 Tempat sejarah nie
Last pict....

43 comments:

  1. bestnya jalan2 sarawak. suami nina kerja kt situ. hehe

    ReplyDelete
  2. bangunan dun sarawak cantik

    ReplyDelete
  3. Bangga pulak saya jadi owg Sarawak.. Hihi..

    ReplyDelete
  4. kek lapis...bestnya.... ada kek lapis Datuk K?

    ReplyDelete
  5. Bilalah nak dapat pergi Kuching!

    ReplyDelete
  6. Rozita: wow macam2 nama dah nie
    Hainom: bleh

    ReplyDelete
  7. seronoknya... best!..
    rindu bumi Kuching..:)

    ReplyDelete
  8. gambar makan2 lak anum..heheh

    ReplyDelete
  9. mmg semua gambar cantik belaka pemandangannya...err tak jerebu ker sana

    ReplyDelete
  10. ko mcm budak sekolah la nom...

    ReplyDelete
  11. Amazing...tasik tu snagat cantik.

    mata nio tertumpu pada kebiruan tasik tu je..

    ReplyDelete
  12. gambar wajib kat patung kucing tu..dlu pun ade bergambar kat situ walaupun kena berjemur tgh panas..haha

    ReplyDelete
  13. Cik Viva: betul2 sangat panasa mata pun x leh bukak
    Puan Bui: cool sangat2

    ReplyDelete
  14. sronok, dpt cuci2 mata kat tmpt org.. bila plak nureen nk smpi sana yerrr

    ReplyDelete
  15. anum kek lapis sana memanglah sedap huhu..tak beli FM ke? ada lebih tak? nak beli ngan anum gbr kucing ekekeek

    ReplyDelete
  16. good morning!!!!
    segar mata cuci mata kat sini hehehe
    i cuti harini tu yg boleh jenjalan kat sini ;)

    ReplyDelete
  17. knp nama Tasik Biru ye..hehe

    sn kuching pns ke hanum?

    ReplyDelete
  18. wahhhh becuti d kuching sis anum..ada mkn laksa sarawak sik? hehe

    ReplyDelete
  19. xlama dah hana nak ke sini.hikhik

    ReplyDelete
  20. Friends: thanks pada semua yang sudi singgah umah anum.. nanti anum bw ok

    ReplyDelete
  21. Tasik biru bau, wind cave dah dekat dah kampung saya.. stgh jam sampai..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/