Jun 25, 2013

,

Travel @ Sarawak#4

Assalamualaikum semua
Hari ini x tau nak update apa..
mood ke laut nie...
so layan je la gambar2 percutian anum ek
 Cantik kan view
 Tenang je
 Tasik Biru...
 Muka dah terbakar... hahhaa
 Gelapnya muka anum... tidakkkk
 Welcome to Kuching
 Lepak2...
 Kalau pg sarawak wajib beli kek lapis...
 Sini pun salah satu tempat wajib
 Dah petang.... lepak2 tepi sungai
 Smile...
 Cantik buidling nie...
 Suka Building lama2
 Tempat sejarah nie
Last pict....
Share:

43 comments:

  1. bestnya jalan2 sarawak. suami nina kerja kt situ. hehe

    ReplyDelete
  2. Bangga pulak saya jadi owg Sarawak.. Hihi..

    ReplyDelete
  3. kek lapis...bestnya.... ada kek lapis Datuk K?

    ReplyDelete
  4. Bilalah nak dapat pergi Kuching!

    ReplyDelete
  5. Rozita: wow macam2 nama dah nie
    Hainom: bleh

    ReplyDelete
  6. seronoknya... best!..
    rindu bumi Kuching..:)

    ReplyDelete
  7. mmg semua gambar cantik belaka pemandangannya...err tak jerebu ker sana

    ReplyDelete
  8. ko mcm budak sekolah la nom...

    ReplyDelete
  9. Amazing...tasik tu snagat cantik.

    mata nio tertumpu pada kebiruan tasik tu je..

    ReplyDelete
  10. gambar wajib kat patung kucing tu..dlu pun ade bergambar kat situ walaupun kena berjemur tgh panas..haha

    ReplyDelete
  11. NMO3: hahaha
    Wantie: cantik kan

    ReplyDelete
  12. Cik Viva: betul2 sangat panasa mata pun x leh bukak
    Puan Bui: cool sangat2

    ReplyDelete
  13. cantik2 yer kat sana!

    ReplyDelete
  14. Nuyui:cantik kan
    KA: cantik sgt2

    ReplyDelete
  15. pemandangan smua cntik2.. ;)

    ReplyDelete
  16. Deqla: cantik view tasik ni

    ReplyDelete
  17. sronok, dpt cuci2 mata kat tmpt org.. bila plak nureen nk smpi sana yerrr

    ReplyDelete
  18. Uncle: hehehe
    Nureen: best kan

    ReplyDelete
  19. anum kek lapis sana memanglah sedap huhu..tak beli FM ke? ada lebih tak? nak beli ngan anum gbr kucing ekekeek

    ReplyDelete
  20. good morning!!!!
    segar mata cuci mata kat sini hehehe
    i cuti harini tu yg boleh jenjalan kat sini ;)

    ReplyDelete
  21. knp nama Tasik Biru ye..hehe

    sn kuching pns ke hanum?

    ReplyDelete
  22. wahhhh becuti d kuching sis anum..ada mkn laksa sarawak sik? hehe

    ReplyDelete
  23. xlama dah hana nak ke sini.hikhik

    ReplyDelete
  24. Friends: thanks pada semua yang sudi singgah umah anum.. nanti anum bw ok

    ReplyDelete
  25. Tasik biru bau, wind cave dah dekat dah kampung saya.. stgh jam sampai..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG