Campaigns

Jun 20, 2013

Travel @ Sarawak #2

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung entry jalan2 sarawak
ok nie untuk sebelah ptg hari pertama
jom kita layan
 Damai Central
 Cantik kan motor nie...
 Ada cita2 nak beli nie....
 Welcome
 Besarnya,,,,,
 Terbaik
 Layan sunset
 kalau pg sarawak wajib datang sini
 x silap this weekend... rainforest nie
 Kampung Budaya
 Dinner plak....
Anum x berapa gemar laksa sarawak..
Share:

40 comments:

  1. Syoknya jalan2 cuti2 Malaysia yek.. :D

    ReplyDelete
  2. rinduuuu semuanya tentang Sarawak!

    ReplyDelete
  3. sue tak penah sampai sarawak lagi ni

    ReplyDelete
  4. Anum, akakpun tak berapa gemar laksa sarawakni.. tapi kalau dah gi sana kenalah kita cubakan...
    best.. Nampak dah berlain dari akak pergi dulu2.. ha... ha.. dah 10 tahun rupanya akak gi Sarawak...

    ReplyDelete
  5. nmpk sedap laksa sarawak tu.. nyum2

    ReplyDelete
  6. peluang yang ada dipergunakan sebaiknya.. biasalah kalau makanan yang kita rasa tak kena dengan selera kita.. ;)

    ReplyDelete
  7. seronoknya jalan2 Sarawak ni Anum..
    :)

    ReplyDelete
  8. nampak moto tu lagi besar dari anum hihi

    ReplyDelete
  9. Redza: hahaha
    NMO: sudah semestinya

    ReplyDelete
  10. wahh msti suka lasak2 ni kan..hehe

    ReplyDelete
  11. akk mmg joki motor besaw tuh ke..trigin sy nak naik moto tuh.hehee

    ReplyDelete
  12. sangat sangat best kalau dapat berjalan luaskan pandangan dan pengalaman..

    ReplyDelete
  13. syoknye jenjalan.. deqla penah mkn laksa srawak.. ada mmbe mmg asal sana buatkan..tp sama la x berapa gemor...huhu

    ReplyDelete
  14. Deq: best kan sis
    jom beli satu
    Wantie: betul2 anum memang suka travel
    Deqla: hehehe

    ReplyDelete
  15. tak sedap ke laksa sarawak anum..tak pernah rasa..

    ReplyDelete
  16. Bestnya.. Sis g Damai rupanya.. Bru jark hari tu g situ dengan Incik Boss. Best..

    ReplyDelete
  17. tak pernah pg swk .. bile lah agaknyeee nk pg haha

    ReplyDelete
  18. saya pun x brp gemar laksa sarawak dan mee kolok. hehehe. percutian yg best ni!

    ReplyDelete
  19. last pi sarawak masa honeymoon dulu :p tahun 2006... lama dah tu... kena pi lagi ni...

    ReplyDelete
  20. burung bsr tu mcm kt lgkawi je..hehe..

    ReplyDelete
  21. Knor: anum x gemar hehe
    KA: tq
    Isabel: best kan
    Mee: kumpul duit k

    ReplyDelete
  22. Sue: hehehe sama le kita sis
    Nuyui: jom pg kumpul2
    Nora: banyak da perubahan
    Zura: betul2

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum anum...wah seronoknya jenjalan ke Sarawak...;)

    ReplyDelete
  24. napa tak suka?/sebab dia ada manis2 sikit ye??

    ReplyDelete
  25. indahnya panorama...best sungguh dapat jalan2

    ReplyDelete
  26. TERASA RUGI PULAK SBB X JUMPA ANUM..HUHU..KALAU TAK BOLEH JUGAK KAK BUI BELANJA MAKAN CENDOL PALING SEDAP DI KUCHING..

    NEXT TIME PG KUCHING,MESTI JUMPA TAWW..

    ReplyDelete
  27. Bestnya. Tak pernah gi sana lagi.

    ReplyDelete
  28. Anum belilah motor tu teringin okje nk tumpang!

    ReplyDelete
  29. Mas: best
    Diana: x gemar hehehe
    Izan: alhamdullilah
    Puan Bui: baiklah
    Fiza: pg la best
    Hainom: hehehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels