Campaigns

Jun 4, 2013

Layan Gambar je la...

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar2
sepanjang perjalanan dari Melaka ke KL
Jalan sangat sesak.. Dari Melaka jam 3.00pm
Sampai KL jam 7.00 pm
Penatnya.....
 Penatnya....
 dah x de mood nak bergambar..
 Muka kena paksa senyum...
 Smile.......
 Jalan sesak.....

Share:

54 comments:

  1. alahai ciannyer kena tempuh jammed

    ReplyDelete
  2. buleh ngantuk tu kalau stuck dalam jem gitu..

    ReplyDelete
  3. eh2.. yg pic 1st tue, nmpk bulu ketiak la.. hehhehee (juz joke)

    ReplyDelete
  4. Hyep.. Singah sini.. Wah.. Dekat ja tu.. X jauh.. Hehehe.. =p

    ReplyDelete
  5. Cik Viva: betul tue
    Nureen: hahahaha sabar je la

    ReplyDelete
  6. walaupun muke nmpk penat still mampu senyum

    ReplyDelete
  7. heheehe..muka penat tu obvious..jln time skool holiday jem sokmo..

    ReplyDelete
  8. eee...x suke nyer klu jalan jem...
    singgah pagi...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum anum...terpaksa juga diharungikan walaupun jalan sesak...:)

    ReplyDelete
  10. aah ari tu ramai gak update kt FB pasal jalan tak bergerak huhu..jem giler2 kan..

    ReplyDelete
  11. Nieyl:thanks sudi singgah
    Mas: betul2
    Pinky: jem giler........

    ReplyDelete
  12. Mesti tensen.. Even kalau saya menumpang pun, saya akan ikut tensen..

    ReplyDelete
  13. as salam...tudia..jauh nya lah ai Melaka KL sampai lagu tu lama nyer...kejang semua benda aaaiihhh...hihihi...

    ReplyDelete
  14. Isabel: ye la kan stress lama2 jemmmmmmm
    Kuazue: ye la kan

    ReplyDelete
  15. masa balik dari temerloh ari tu ke anum?

    ReplyDelete
  16. semua orang bercuti kot...:0p

    ReplyDelete
  17. Nea: x nie from melaka ke kl
    diana:ye la kan cuti sekolah

    ReplyDelete
  18. hihi.. smpt tu berpeace time jammed.. senyum paksa pun comeyyyy... ;)

    ReplyDelete
  19. yg penting kena senyum yer hehehe

    ReplyDelete
  20. comel kamu pakai key macam tu...!

    ReplyDelete
  21. liya pun paling tak suka bila jalan jammed..hehehe

    ReplyDelete
  22. huhu nasib baik tak ke aras selatan.. mmg jammed kalau hujung minggu..

    nway, KEEK tu just for fun, kalau tak nak bergambar, bleh record video.. itu lah kelebihan KEEK..

    ReplyDelete
  23. kesiannya..semua org tak suka jam..jam roti aje yg suka..sabar jelah.

    ReplyDelete
  24. Are: senyum2
    Zaza: ooo faham dah... thanks sis
    Knor: jam roti semua suka

    ReplyDelete
  25. otak pun jadi jammed bila jln jammed kan

    ReplyDelete
  26. kena banyak bersabar ya anum...

    ReplyDelete
  27. alahai.. membosankan kalau mcm ni

    ReplyDelete
  28. Sabar tak apa, yang penting selamat sampai di tujuan. Salam kenal dari blogger Indon :D

    ReplyDelete
  29. Phat: betul2
    Mia: baiklah
    Hana: baiklah
    Dr: salam..

    ReplyDelete
  30. Kena paksa pun masih come! hehe

    ReplyDelete
  31. padahal Melaka-KL dekat je kan... tapi kalau jem... berjam2 atas jalan.. huhu

    ReplyDelete
  32. alahai..ni jem bila ni anum..yg 1st weeekend of school holiday tu ke?

    ReplyDelete
  33. mmg penat tu...

    jln jammed kdg2 mmg buat tensen huhu..

    ReplyDelete
  34. saba je la.. muka stress je.. hehe..

    ReplyDelete
  35. kalau drive time jammed memang nyampah..

    kalau tak ngantuk pun boleh ngantuk.

    ReplyDelete
  36. hahahaha....mmg sempat lelap mata laaaa klau drive time jam kannn anum. ada member sebelah takpe, kalau alone, mmg kena honk honk eeehok laaaaa ngan org blakang

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels