Campaigns

May 20, 2013

# Artis

Anak Rosyam Noor

Assalamualaikum Semua

Hujung minggu lepas, ahli keluarga Rosyam Noor 
telah pun bertambah dengan kehadiran seorang menantu lelaki. 
Anak perempuan mereka iaitu Arniesha 
Azureen telah pun selamat diijabkabulkan dengan suaminya, 
Hafiz.Jom kita layan gambar2
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
semoga berbahagia.. amin

52 comments:

  1. lama xdtg sini..sweets je pengantin baru

    ReplyDelete
  2. hensemnya menantu si rosyam ni...

    ReplyDelete
  3. izan: yezaaaaaaa
    Norzila: betul2
    Wahida: kan

    ReplyDelete
  4. AMIN..PANDAI ROSYAM NOR SOROK KELUARGA DIA KAN..^_^

    ReplyDelete
  5. moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

    ReplyDelete
  6. Wah..... nampak FIL ngan menantu macam kawan!

    ReplyDelete
  7. tahun depan dapat cucu pulak rosyam

    ReplyDelete
  8. sama cantik..sama padan lah.. :)

    ReplyDelete
  9. hensem menantu dia. hahaha

    ReplyDelete
  10. Tahniah..pasangan yang sepadan..sama cantik

    ReplyDelete
  11. Sama cantik sama padan. Nampak rosyam nor lagi muda dari menantu dia tu ☺☺

    ReplyDelete
  12. sama cantik sama padan depa berdua ni.. tak sedar Rosyam dah terima menantu:)

    ReplyDelete
  13. Rosyam Nor cam sebaya dgn menantu...hehe sama2 hensem..

    ReplyDelete
  14. Julia: lawa kan
    Atiey: betul2
    Mia:hensem2

    ReplyDelete
  15. kasut diaaa..kalau akak pakai mau masuk spital huhu...patah terus..

    smoga bahgia ke akhirnya ;)

    ReplyDelete
  16. kenapa gambar kat sidebar anum ganggu post dan komen ye??ke laptop akak je yang nampak gitu??

    ReplyDelete
  17. selamat pengantin baru.
    tahniah buat mereka

    hye anum.. :)

    ReplyDelete
  18. menantu dan bapa mertua sama2 hensem. hehehe

    ReplyDelete
  19. Diana: laptop akak kot
    Qaseh: hahaha
    Sue: betul2

    ReplyDelete
  20. rosyam jarang tunjuk keluarga dia kat public kan..
    tahniah buat beliau dan keluarga

    ReplyDelete
  21. semoga berbahagialah hendaknyer..

    ReplyDelete
  22. rosyam mcm sebaya dgn menantu.

    ReplyDelete
  23. semoga mereka berbahagia hendak-Nya...

    ReplyDelete
  24. Mas: betul2.. respect rosyam
    Nuyui: thanks sudi singgah
    Cho: amin
    Nea: hehehe
    Papa: amin

    ReplyDelete
  25. wah... tak sangka rosyam dah ada menantu...! tahniah buat rosyam dan juga buat mempelai... sweet...

    ReplyDelete
  26. susah betul nak tengok wajah keluarga rosyam kat media. cantik anak dia. menantu pun manis je kan..

    tahniah

    ReplyDelete
  27. Nora: best kan diam2
    Wantie: pandai dia sorokan

    ReplyDelete
  28. moga bahagia.. cantik pengantin :)

    ReplyDelete
  29. owh...rosyam dh dpt ,menantu dh..alhmdulillah :))

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/