Campaigns

Apr 3, 2013

XPDC Gunung Kajang Pulau Tioman Part 2

Assalamualaikum semua
Ok nie sambungan daripada entry yang pertama
Hari kedua kami akan mendaki gunung
Jom kita layan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
11
Ok di baru di kaki gunung
untuk puncak kita sambung lagi nanti....

p/s: Ni entry auto publish yek kawan2..sebab time ni 
Anum duty @ KLCC Event MIHAS! 


Share:

24 comments:

  1. wahhh.... pastinya memenatkan... ape pun kalo da suka pastinya ia suatu yang menyeronokkan....

    ReplyDelete
  2. salam singgah..waa..penat2 pun sempat posing.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum anum...wah seronoknya...;)

    ReplyDelete
  4. selamat berduty di MIHAS nok...

    ReplyDelete
  5. best!.. smlm baru jd isu kat opis ni.. alang2 anum dh g sane, nk tny sket. "pulau tioman ni kat negeri mane sbnrnye??" :)

    ReplyDelete
  6. daki gunung sgt2 lah besh..februari lpas bru gi kak..akk naik dari gunung mne nih?pergi kampung tekek ke?

    ReplyDelete
  7. penat mendaki bab mkn paling best..kan..

    ReplyDelete
  8. Singgah rabu....seumur hidup sekali jak daki gunung...huhu

    ReplyDelete
  9. best..best...tapi akak tak minat..hehehe..takut/

    ReplyDelete
  10. best... best.. kalau dapat kawan sekepala lagiler bestkan... tak sabar nak tengok gambar di puncak...

    ReplyDelete
  11. wah kalau saya dah semput dah. hehe

    ReplyDelete
  12. ada pacat tak? then nak tanya ada jumpa tak serangga chalie tu?

    ReplyDelete
  13. Tirana: thanks
    Wantie: sangat banyak

    ReplyDelete
  14. berapa caj penunjuk arah untuk Gunung Kajang ni ?

    ReplyDelete
  15. berapa caj penunjuk arah untuk Gunung Kajang ni ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau serius nanti email pada saya, saya bg details

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels