Campaigns

Apr 2, 2013

XPDC Gunung Kajang Pulau Tioman Part 1

Assalamualaikum semua
Hari ini nak ajak kawan2
Layan gambar2 Anum...
Anum memang suka xtvt macam nie
Jom kita layan gambar... 
Nie hari pertama di tioman
Hari pertma xtvt santai ...
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
Layannnnnn..
Bersambung next entry

Share:

48 comments:

  1. Bestnya jalan2....singgah sini

    ReplyDelete
  2. Canrik view pic yang pertama tu ♥♥

    ReplyDelete
  3. bestnyer anum.. niler kegemaran akak masa bujang2 dulu .. .pantang orang ajak terus angkat beg ...

    ReplyDelete
  4. alahai ada anak dua ni, lama bear tak buat XTVT gini

    ReplyDelete
  5. Mia: thanks
    Nina: hehehe
    Cho: betul2 best kan

    ReplyDelete
  6. hamboiii.. bile lak ni.. bestnyee

    ReplyDelete
  7. rajinnye anum berekspedisi ye :)

    ReplyDelete
  8. sbb tu anum maintain slim.. suka wat xtvt2 sihat mcm ni.. layannnzzzz

    ReplyDelete
  9. aizu: hehehe
    wina: suka2
    Nureen: layaaaaaaan

    ReplyDelete
  10. wah~gunung lagi...:)
    caya la sis... :)
    hepi working....

    ReplyDelete
  11. bestnya anum! jauh dari kesesakan kota

    ReplyDelete
  12. jalan sakan cik anum..sementara boleh berXPDC.. teruskan.. menerokai alam semulajadi ciptaan yang maha esa..

    ReplyDelete
  13. sgt2 bagus aktiviti lasak ni..suka..:)

    ReplyDelete
  14. bila nak sampai tioman ntah...huhu...

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum anum...wha bestnya dpt pi sana...:)

    ReplyDelete
  16. thumb up..

    best..kalau la ada masa nka jugak beraktiviti mcm ni. Tapi... sibuk ngan anak anak. pendam je la kesukaan tu

    ReplyDelete
  17. Bestnya... Jln2 gini la mmg best..

    ReplyDelete
  18. ni baru intro...belum gunung nya lagi. hehe
    tq share yer!

    ReplyDelete
  19. hana rasa hana enjoy je bila masuk blog ni, penuh dengan xtvt yang best2 lupa habis pasal kerja yang perlu di siapkan

    ReplyDelete
  20. anum n sangat somel laaa...pic kedua tu sangat somel okehhhh

    ReplyDelete
  21. Best nya ANum jalan2..
    tak sempat nak gi Tioman masa duk Semenanjung dulu..:)

    ReplyDelete
  22. iieta: best2
    wantie: best anum emmang suka xtvt macam nie
    Hidup: outdoor xtvt
    Nea: yezaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  23. hana: hehehe
    KA: terbaik
    Intan: thanks
    Atie: anum suka mendaki

    ReplyDelete
  24. besttt ye anummmmm travel...waaaa sonok betul :)

    ReplyDelete
  25. Julia: dgn xtvt mcm nie leh hilangkan stress

    ReplyDelete
  26. Bestnya bercuti di Pulau Tioman....

    ReplyDelete
  27. memang indah dgn panorama alam semulajadi.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels