Campaigns

Apr 9, 2013

Sekitar majlis Baby Shower Fasha Sandha & Jejai

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share gambar Fasha Sandha
Jom kita layaaannn je la
 01
 02
 03
 04

Untung jadi artis kan.. hehe
Share:

41 comments:

  1. dapat stok hadiah utk bertahun² tu heheee..

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya jadi celebrity :)

    ReplyDelete
  3. no komen..sbb xberapa nak minat dia..hik

    ReplyDelete
  4. huhu..lom beranak lg tu dh dpt hadiah mc2 kan belakang tu.

    ReplyDelete
  5. Zaza: tau x pe
    Redza: tau x pe
    Syawal: untung kan jadi artis

    ReplyDelete
  6. salam.. singgah pagi :)
    naek gak badan fasha yek..

    ReplyDelete
  7. doakan sahaja untuk mereka...walaupun nampak macam gembira kan..tapi mungkin tersirat sedikit penderitaannya bagi mana-mana pihak tu..tidak ada yang terbaik melainkan berdoa sahaja..

    ReplyDelete
  8. wah~manyak nyer hadiah...hihihi~

    ReplyDelete
  9. Alahai..... lepas baby shower ni apa lagi agaknya ek...macam2 acarakan Num...hehe

    ReplyDelete
  10. KA: best2
    Aizamia3: ye la kan
    Nor: setuju

    ReplyDelete
  11. Tak payah beli dah.....cukup stok setahun

    ReplyDelete
  12. Banyak nya hadiah..
    tapi tak paham sgt apa sbnrnya 'baby shower' ni..hehe:)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum anum....belum ada anak dah dpt byk hadiah kalau dah ada anak nanti lg byk dptkan...:)

    ReplyDelete
  14. Ma: waalaikummussalam.. tue le sis untugn kan

    ReplyDelete
  15. tu yg diorang suka buat majlis..jimat belanja baby kan.. hehe

    ReplyDelete
  16. mak oooooi banyaknyer hadiah.... memang bestler yerk... dah baik dia ngan mak mertuanyerkan...

    ReplyDelete
  17. masa kandungan 7 bulan ke ni. bg kita yg biasa2 ni takde lah nak manggil baby shower, CiM dulu adalah jugak buat majlis melenggang perut. tp takde hadiah pownnnnnnn huhuhuhu....

    ReplyDelete
  18. Rozita: tau x pe
    Cho: untung kan
    Cinta: hehehe artis je kot

    ReplyDelete
  19. mak aii berbaloi baby shower dia ni..hehehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum