Campaigns

Apr 1, 2013

Nora Danish Dilantik Menjadi Duta Uniqlo Malaysia

Assalamualaikum semua
Apa Khabar? Dah sarapan?
Ok Hari ini my entry pasal ND lagi
Comel sangat dia nie x macam umurnya...
Sangat awek muda kan...
Jom kita layan gambar2 ND
 01
 02
 03
 04
 05
Cute Bangat dia kan....
Share:

32 comments:

  1. monday blues.. nora tetap chomel..

    ReplyDelete
  2. salam pagi isnin anum

    last week dah dapat email nie, comel betul Nora Danish :)

    ReplyDelete
  3. ntah kenapa...99.9% artis akak tak minat hehe...cuba jugak 'paksa' tp tak boleh...

    ReplyDelete
  4. singgah di pagi senin yg blues...heheh...

    ReplyDelete
  5. Kamsiah: hehehe ye ke x pe sis
    Wahida: yezaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. mmg cantik pun..anum pun cantik juga

    ReplyDelete
  7. orang cantik..laku la..kan??

    ReplyDelete
  8. nora mmg comelll...feberet brand my hubby ni :)

    ReplyDelete
  9. Amanina: comel kan
    Nieyl: betul2
    Syawal: thanks sis
    Knor: hehehe

    ReplyDelete
  10. Baby: thanks
    KA: Betul2
    Diana: betul2
    Are: comel kan
    QA:oooo
    Hainom: cute

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum anum...mmg cutenya die...:)

    ReplyDelete
  12. Chumel kan die..suke tgk gambar kat insta die..

    ReplyDelete
  13. Salam Anum yang comel..ehhe..:) ibu tunggal yg comel sangat...:)
    Anum makan apa lunch hari n?

    ReplyDelete
  14. iieta: betul2
    Intan: hehehe anum makan roti je x de selera nak makan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum