Nora Danish Dilantik Menjadi Duta Uniqlo Malaysia

By 8:00 AM

Assalamualaikum semua
Apa Khabar? Dah sarapan?
Ok Hari ini my entry pasal ND lagi
Comel sangat dia nie x macam umurnya...
Sangat awek muda kan...
Jom kita layan gambar2 ND
 01
 02
 03
 04
 05
Cute Bangat dia kan....

You Might Also Like

32 comments

  1. monday blues.. nora tetap chomel..

    ReplyDelete
  2. salam pagi isnin anum

    last week dah dapat email nie, comel betul Nora Danish :)

    ReplyDelete
  3. ntah kenapa...99.9% artis akak tak minat hehe...cuba jugak 'paksa' tp tak boleh...

    ReplyDelete
  4. singgah di pagi senin yg blues...heheh...

    ReplyDelete
  5. Kamsiah: hehehe ye ke x pe sis
    Wahida: yezaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. mmg cantik pun..anum pun cantik juga

    ReplyDelete
  7. orang cantik..laku la..kan??

    ReplyDelete
  8. nora mmg comelll...feberet brand my hubby ni :)

    ReplyDelete
  9. Amanina: comel kan
    Nieyl: betul2
    Syawal: thanks sis
    Knor: hehehe

    ReplyDelete
  10. Baby: thanks
    KA: Betul2
    Diana: betul2
    Are: comel kan
    QA:oooo
    Hainom: cute

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum anum...mmg cutenya die...:)

    ReplyDelete
  12. Chumel kan die..suke tgk gambar kat insta die..

    ReplyDelete
  13. Salam Anum yang comel..ehhe..:) ibu tunggal yg comel sangat...:)
    Anum makan apa lunch hari n?

    ReplyDelete
  14. iieta: betul2
    Intan: hehehe anum makan roti je x de selera nak makan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Blog Archive