Campaigns

Apr 11, 2013

# Gunung Kajang Pulau Tioman

Giler glamour kejap..

Assalamualaikum
Just nak share tentang XPDC Gunung Kajang
Anum ada join xtvt mendaki Gunung Kajang baru-baru ini
So hari ini masuk dalam surat khabar utusan aktiviti kami
Horeyyyyyyyyyy... Meh nak share gambar2
 hehehehe
 gambar sampingan sebelum bertolak
 3 geng sekepala
 ketibaaan kami di jeti kg paya
 nie waktu balik atas feri
layaaaaaaaaaan
sekeping je pun gambar anum... kat dalam paper tue
saje nak glamour jap..hahhaha

35 comments:

  1. syawal: hehehe at least bleh buat anum tersenyum hari ini

    ReplyDelete
  2. Retis.. gambar masuk paper tu bole laminate then frame..

    ReplyDelete
  3. Zza: hehe
    Al Kisah: yezaaaaaaaa
    Wahida: meh2

    ReplyDelete
  4. wahhh..glamer gitu! rajin anum join2 xpdc pendakian ye. saya x pernah lg berpeluang join xtvt camni. maklumlah, ade anak2 payah sikit nak gerak

    ReplyDelete
  5. tumpang glamor anum..nak autograf?

    ReplyDelete
  6. Sue: ye la sis ada anak susah skit
    Knor: hehehe

    ReplyDelete
  7. Gunung Kajang? Kat kajang ke Num?

    ReplyDelete
  8. syiokkkk oooo... akak dulu der masuk majalah masa buat white water rafting kat sabah... tapi dah hilangler pulak... muka depan lagitu...

    ReplyDelete
  9. PIWITTT...HEHE

    JELES BETUL KAK BUI DGN ANUM SBB SGT AKTIF MENDAKI GUNUNG..KALAU KAK BUI MAUNYA PENGSAN DLM PERJALANAN..HUHUHU

    ReplyDelete
  10. yeahhhhh anum masuk news...horeyyyy..mak nak signnnnn hehehehe

    ReplyDelete
  11. amboi glamer sekejap masuk paper yer

    ReplyDelete
  12. Fuyoo...best nya masuk paper..glamer you sis...:)

    ReplyDelete
  13. mmg glamer lah anum hehhee...
    gambar2 ni nmpk anum berisi ckit la dr sebelum ni :)

    ReplyDelete
  14. kena buat frame ni dik...gantung kat bilik..hehe

    ReplyDelete
  15. hebatnya blh daki gunung n join aktiviti camni.

    ReplyDelete
  16. hebatnya blh daki gunung n join aktiviti camni.

    ReplyDelete
  17. simpan tu nnti tunjuk kat anak2. hehehe

    ReplyDelete
  18. mak aii 9 jam mendaki... huhuhu cayalah...

    ReplyDelete
  19. Wahhh!!masuk paper ye,anum..kurlassss :))

    ReplyDelete
  20. ala.. walaupun sekeping at least ada jugakkan.
    curllasss le kamu..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/