Mar 15, 2013

,

Suka-Suka

Assalamualaikum semua
Hari ini x sempat nak share apa2
So layan Gambar je la ok
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
Akhirnya..... Alhamdullilah
Share:

51 comments:

  1. Nasi paprik tuh buat julia lapor di pagi hariii hehhehe

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat & Morning sis..
    tengok gmabar accident tu mcm mengerikan je..

    ReplyDelete
  3. Julia: hehehe
    Anna: tomei2 kan

    ReplyDelete
  4. Wina: yezaaaaaaaa
    zaza: tue la dia

    ReplyDelete
  5. salam..
    no 5 tu nmpk mebeles sgttt..
    sronok la tgk pic2 awk jln2.. 1 mesia dh round ye :)

    ReplyDelete
  6. aizu: suka jalan2
    Redza: best2

    ReplyDelete
  7. anyonyonyooooo.....
    itu bunyik bila tengok kucing hahaha!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..kereta dah siap! hehehe

    ReplyDelete
  9. Salam jumaat......air bandung my feveret too ..hehe

    ReplyDelete
  10. salam Jumaat Anum...
    sedap roti canai tu..
    minuman tu buat haus..hehe:)

    ReplyDelete
  11. MEMANDANGKAN ANUM NI PERAMAH SGT KAK JUGA SUKA DTG SINI..:)

    ReplyDelete
  12. are: hehehe
    Fiza: sedapppppp
    Mia: salam sis

    ReplyDelete
  13. haha...gambo2 ni korek kt mana? hengpong ker??? simpanan peribadi tlh mnjadi tatapan.

    sedapnya pavlova!

    ReplyDelete
  14. Comeinya tucingggggg!!
    Hi3!!!
    Happy weekend & TC yer.. ;D

    ReplyDelete
  15. Bui: nyum2
    Cinta: hehe
    Mas:syukur

    ReplyDelete
  16. Aiza: kemalangan
    Salina: tomei2
    Haryati: tue la

    ReplyDelete
  17. pic bab2 makan2 tu mmg best !

    ReplyDelete
  18. lagu pun best sambil layan pics, lapar arr tgk nasi paprik tu :)

    ReplyDelete
  19. tu kucing anum ke??nama apa tu??cantik la belang2 dia..

    ReplyDelete
  20. lebih tertarik dengan pavlova. hehe.

    ReplyDelete
  21. nak air tuu..sedap nampak,..pink

    ReplyDelete
  22. Nasi paprik tuuuuu.... Terliur la tengok...

    ReplyDelete
  23. assalamualaiakum anum...bab makan tu yg sedapnya n kucing tu tumpang sekaki yer...;)

    ReplyDelete
  24. alahai line nih, rasa cam nak sekeh jek

    ReplyDelete
  25. pavlova! tak pernah rasa lagi...

    ReplyDelete
  26. pavlova! tak pernah rasa lagi...

    ReplyDelete
  27. oh pavlova. datang lekemarike tekak ku.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Note: Only a member of this blog may post a comment.

NUFFNANG