Campaigns

Mar 29, 2013

Rumah berbentuk terowong

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar rumah yang 
sangat unik
Jom kita layaaaaaaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
Pada tahun 2007, dua orang artis Dan Havel & Dean Ruck 
telah merekabentuk sebuah rumah berbentuk 
terowong seperti seolah-olah ditelan “Black Hole”, 
mereka mendapat idea ini beberapa bulan sebelum 
rumah ini dimusnahkan dan rumah ini sudah tiada untuk di lihat secara live

Share:

43 comments:

  1. menarikkan.. jadi tarikan pelancong...

    ReplyDelete
  2. menarik menarik tapi da tak le jumpa lagi

    ReplyDelete
  3. salam sis anum
    Menarik dan kreatif..agaknya ada tak kat sini?
    Lawatan pg jumaat yg indah sis anum

    ReplyDelete
  4. Tirana: thanks sudi singgah
    Wina: hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis anum
      Jemput join 'kertas soalan bahasa jawa' di tempat ta.hadiah menarik sis.jika sis anum berkelapangan.

      Delete
  5. PELIKNYA.. cam seram lak nk masuk.. hehe

    ReplyDelete
  6. Wowww...betul2 kreatif dan menarik....

    ReplyDelete
  7. unik sampai kena merangkak nak masuk

    ReplyDelete
  8. selaamat pagi anum..uniknya umah n..tapi dah x ada dahh

    ReplyDelete
  9. Aizu: hehehe unik nie
    Mulut: good idea kan
    Redza: ajaib kan

    ReplyDelete
  10. iNTAN: SELAMAT PAGI
    Nureen: yezaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. mcama..yg penting lain dari yg lain..

    *thanks anum :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum anum...unik sekali la...:)

    ReplyDelete
  13. Salam, menarik dn unik, nice sharing :)

    ReplyDelete
  14. awesome...pandai diorang mereka lah anum hehhe happy friday dear

    ReplyDelete
  15. kenaopa dimusnahkan??kan unik...

    ReplyDelete
  16. Baby: thanks
    Hainom: unik kan
    Julia: thanks
    Diam:hihi
    are: unik kan

    ReplyDelete
  17. lor...awat dimusnahkan? boleh jadik tarikan pelancongan tu...

    ReplyDelete
  18. alahai.. nape lak di musnahkan. umah ni unik.

    ReplyDelete
  19. Macam2...hehehe
    pssttt: anum dh upload ke gambar p gunung kat tioman tu? nk tengok sgt!

    ReplyDelete
  20. wahh.. mesti susah nk buat kan

    ReplyDelete
  21. kenapa lak dimusnahkan..kreatif tuu

    ReplyDelete
  22. Wahida: tau x pe
    Wantie: sangat unik
    Nea: hehehe blum lagi sis
    Tirana: thanks

    ReplyDelete
  23. Nina: unik kan
    Amanina: tau x pe
    Izan: best idea kan

    ReplyDelete
  24. macam2 kalau dah kreatif kan...?

    ReplyDelete
  25. syoknya rumah mcm ni...tringin nk try masuk dlmkn? :)

    ReplyDelete
  26. rumah yang sangat menarik da unik

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum