Campaigns

Mar 22, 2013

# Sharing # Suka-suka

My Memory ..:)

Assalamualaikum semua
Hari ini x sempat nak update
banyak .. so nak ajak layan gambar2
simpanan anum je...
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
Layannnnnnnn... mood banyak assignment now

47 comments:

  1. Kuetiow goreng buat sendiri kea. Hihi

    ReplyDelete
  2. banyaknya FM..anum punya ke??

    ReplyDelete
  3. sibuk yerk akak paham... memang banyak gak gambartu...

    ReplyDelete
  4. mak ai banyaknya bear! kat peti sejuk pon ada ok..

    salam jumaat :)

    ReplyDelete
  5. nampak sedap je kuey teow tu

    ReplyDelete
  6. Layannnn...Cutenya FM teddy bear tu.

    ReplyDelete
  7. yang nombor 7 tu mengancam jiwa raga tul...

    ReplyDelete
  8. meriah peti ais tu tp kalau anak aku ada siap dia petik satu2 haha

    ReplyDelete
  9. aku ngantok ari ni noks... tido tak cukup... huwaaaa

    ReplyDelete
  10. mas: tau x pe..hehe
    Phat: hehehe x de budak2 x pe le

    ReplyDelete
  11. adoi sedap, kueyteow goreng too...assignments..tak start lagi pun :(

    ReplyDelete
  12. Sedap2 makanan tu..
    FM pun banyak koleksi..best!..:)

    ReplyDelete
  13. anummmm terliur tgk char kuew tiaw....huwaaaaaaaaaa demuk lg lah umi Qaiser hahhaha tgk gambar makan2 pun leh demuk tau hahha

    ReplyDelete
  14. anum mmg bz ngan assigment ja kan skrg ni.. klau nureen x tau la.. ada plan nk smbung tp takot terkejar, ngan keja, study & anak2.. huhuuu

    ReplyDelete
  15. wah..penuh dinding peti sejuk dia,..

    ReplyDelete
  16. Acik: hehehe koleksi jalan2
    Atiey: hehehe
    Julia: meh anum masakkan nak

    ReplyDelete
  17. Nureen: tue la dia sis
    Haryati: hehehe
    Izan: hehehe

    ReplyDelete
  18. plg best FM yang meriah sgt2 tu hehehe

    ReplyDelete
  19. yang dekat peti sejuk tu... lawa2.. ;)

    ReplyDelete
  20. FM tu mrnarik minat betol laa..

    ReplyDelete
  21. Salam Jumaat dear....
    Ternganga mulut akak tengok Fm tu...Bnyaknya...sejak bila kumpul ni dik??????

    ReplyDelete
  22. gambar simpanan ye..kalau lapar boleh tgok ye..

    ReplyDelete
  23. terliur tengok..hehehe

    saya dah update... cuti2 di Bukit Bendera

    ReplyDelete
  24. bab gambar makanan tu i likeee

    ReplyDelete
  25. nyummm..nyumm...nyumm.sedap kue teow!

    ReplyDelete
  26. banyaknya FM. penuh fridge. pas ni tempek kiri kanan belakang atas pulak.

    ReplyDelete
  27. KA: suka2
    Aizamia3: hehehe
    Cheq: suka2
    Mulut: setiap kali pergi bercuti beli
    Hainom: nyum2
    Knor: hehehe
    Nizam: hehehe best2

    ReplyDelete
  28. Nuyui: best2....
    Amanina: best2
    Nora: suka kumpul
    Cha: like2
    Nea: sedap
    Wantie: betul2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/