Campaigns

Mar 12, 2013

# Sharing # Suka-suka

Himpunan Gambar Menarik #02

Assalamualaikum semua
Hari ini nak ajak kawan-kawan
Lihat gambar2 yang menarik
Jangan stress ok enjoy life....
Layaaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
layaaaaaaaaaaaan

52 comments:

  1. selamat pagi,...anum..akak suka gambar last,..kalau dapat saty kerusi cam tu mmg layan habis..

    ReplyDelete
  2. bunga ikan kering tu comel. hehehehee

    ReplyDelete
  3. Bestnya bila dapat 'bunga' macam pic 1 tu...hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe..sape la yg dok bagi bunga ikan kering kt awek dia tu kan. hampages sungguh! hahaha

    ReplyDelete
  5. kalu husband julia bg flower fish i pun terimaaaaa...lain dari yg lain hahha

    ReplyDelete
  6. ingatkan apa yang pelik pada pic 2.sekali skrol ke bawah baru nampak gmbr kaki yang besaq

    ReplyDelete
  7. Izan: selamat pagi sis
    Nina: cute kan..hehehe
    Sue: hahaha mula2 dapat ingat bunga sekali ikan kering hahaha

    ReplyDelete
  8. Nuyui: ye betul
    Julia: hehehe apa nak ckp lagi kan..
    Mrs.Eady: hahaa

    ReplyDelete
  9. eeeerrrr gambar pertama tu rasa teettttt :)

    ReplyDelete
  10. hehe..ikan kering rupanya..ingatkan jambangan ros tadi..

    ReplyDelete
  11. Wina: hehe
    Kamsiah: bau satu office

    ReplyDelete
  12. besarnya kaki..jalan kaki ayam je..agaknya kasut xde saiz kot

    ReplyDelete
  13. are_lin: hahaha
    Redza: ye la agaknya

    ReplyDelete
  14. Unik nya anum!..klu bagi bunga ikan tu ada sesiapa nak tak?? hehe:)

    ReplyDelete
  15. kalau ada sofa mcm tu kat opis best kan...

    ReplyDelete
  16. banyak idea orangnikan... macam2ler aih...

    ReplyDelete
  17. selamat ptg anum..baru aje lunch.

    tu kaki gajah ke tu anum..sampai tak berkasut mesti tak ada saiz tu..keturunan bigfoot ni..

    ReplyDelete
  18. salam sis anum
    Tq sudi kogsikan
    Ada je ni.
    Tgh mandikan bonda.
    Dah tea break ke sis?

    ReplyDelete
  19. Cho: tue la mcm2 idea
    Knor: besar kan
    Tirana: belum sis

    ReplyDelete
  20. cara juga bungkusan bouquet ikan masin tu erk...hahahaha

    ReplyDelete
  21. hahahaha...lawak btul. rajin bebenor org yg mengedit, nmpk menarik. idea boquet of fish tu bleh guna utk ssorg..kahkahkah..

    ReplyDelete
  22. wow, ikan kering.. hehe menarik!

    ReplyDelete
  23. Bitt: best nie
    iieta:salam
    Haryati:betul2
    Papa: :)
    Cinta: tue ada je idea kan
    Nora: tertarik

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum anum...hehehe lawak je tengok gambar2 ni...;)

    ReplyDelete
  25. wah.. idea baru ni. sejambak ikan kering. ngeee...

    mak ai besaunya kaki..

    nak lepak dengan kerusi cam tu la. bestnya....

    ReplyDelete
  26. Mas: layan je sis
    Tirana: baik
    Wantie: bagus kan idea nie
    Nea:hihi

    ReplyDelete
  27. tertarik gambar ikan tu.. hihi.. kalau dapat suprise macam tu macam mana ye?.. bukan dapat bunga, tapi dapat ikan :)

    ReplyDelete
  28. najihah suke pic 01 ... unik :) heee

    ReplyDelete
  29. Ros: hahaha harum semerbak
    Nurul: :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/