Campaigns

Mar 1, 2013

Eja bersama anak sulungnya, Nur Eisha

Assalamualaikum semua
Ok hari ini nak ajak kawan-kawan
layan gambar Eja & anaknya
jom kita layaaaaaaaaaaaaan
Diam tak diam sudah hampir 13 tahun Eja atau nama penuhnya 
Siti Shahrizah telah berkahwin, dan anak sulungnye 
Siti Shahrizah kini sudah pun berusia 4 tahun. 
Eja telah berkahwin dengan seorang ahli 
perniagaan Mohd Silahuddin Jamaluddin dan 
merahsiakan perkahwinannya sehingga diberitahu umum pada tahun 2009.
 comel kan
 sebijik ikut muka mak dia
cute....


Share:

141 comments:

  1. mmg cute ni..nnt besar mesti cantik mcm mak dier

    ReplyDelete
  2. 13 tahun kan.. 9thn takde anak.. lps tu dpt comel lak tu..bule dijadikan inspirasi ni :)

    ReplyDelete
  3. Eja cantik.....teringat dia dulu dalam roda impian, halim othman jadi host.

    ReplyDelete
  4. like mother like daughter..cantik!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum anum...cute nyer mcm mak die juga...;)

    ReplyDelete
  6. Syawal: comel kan
    Puanstoberi: betul2
    Kila: comel kan
    Kakcik: comel kan
    Wina: yes

    ReplyDelete
  7. Mas: betul2
    Maszmadi: comel kan
    Redza: betul2
    Cikmoon: hehe

    ReplyDelete
  8. comel betul anak ija nih anummm...persis ibunya...salam sayang dari umi Qaiser ye dear...hehhe ceria je komen u dlm inbox komen tadi...sedap lah lagu background u dear :)

    ReplyDelete
  9. nuyui: betul2
    Julia: thanks
    NMO3: hehe

    ReplyDelete
  10. teringat kisah anaknya kena culik...bru terbongkar dia dh kawen dan ada anak

    ReplyDelete
  11. comel la eja...anak dia pun cute je.=D

    ReplyDelete
  12. Suka tengok dia ni berlakon... best! Anak dia rupa ayah tu...

    ReplyDelete
  13. Laaa dh la dhla dia kawen eh

    ReplyDelete
  14. kawin pun nak rahsia2..pelik sungguh

    ReplyDelete
  15. FIRST TIME TENGOK MUKA ANAK EJA..

    ReplyDelete
  16. Izan: tue la dia memang dah kahwin
    Wahida: tomei2
    Nini: tue la sama ngan mak dia
    Hainom: yeyeye

    ReplyDelete
  17. Pelangi: tue la
    Cha: heheh
    Ros: betul2
    Knor: ermmmmmmmmm
    Bui: comel

    ReplyDelete
  18. lps ada anak yg comel tu,Eja dah kurang muncul dalam filem/drama kan..

    ReplyDelete
  19. Comelnya... Sama mcm mak dia...

    ReplyDelete
  20. comelnya anak dia..geram tgk nih.

    ReplyDelete
  21. Kamsiah: tue la dah jarang kan
    Pokok: cute sgt
    Shima: betul2

    ReplyDelete
  22. kunjungan perdan sobat salam kenal'y klu ada waktu kunjung balik sobat

    ReplyDelete
  23. salam sis anum
    Cinta ta peminat setia eja.

    ReplyDelete
  24. eja dari dulu smpai sekarang still maintain.sgt cantik..

    ReplyDelete
  25. Cheq: tomei2
    Tirana: yezaaaaaaaaa
    Amanina: hehe
    Haryati: tue la besar dah kan
    Ros: sama mcm ibunya
    Fatin: betul2
    Rohayu: huhu

    ReplyDelete
  26. comel nya... tapi kenapalah kawin pun nk rahsia2.

    ReplyDelete
  27. Nea: tue la ada sebab tertentu
    Hainom:waalaikummussalam

    ReplyDelete
  28. comel anak dia...mama dia pon cantek :)

    ReplyDelete
  29. Inila yg dikatakan mak borek anak rintik ,pling suka 1st pic tu:)

    ReplyDelete
  30. comellll...cute.. alahai. pas ni try lagi eja. anak pun pakej comel. beranak ramai pun tak pe

    ReplyDelete
  31. Bitt: tue la sama ngan mak dia
    QA: betul2
    Wantie: cute kan

    ReplyDelete
  32. sekejap je rasa masa berlalu.. ;)
    dah nak jadi anak dara anak dia.. ;)

    ReplyDelete
  33. comelnya...macam mak dia jugak....

    ReplyDelete
  34. myname: cepat kan
    dwaty: tomei2
    Anne: tau x pe

    ReplyDelete
  35. salam kenal....singgah follow sini...

    p/s:sama2 cantik....

    ReplyDelete
  36. dua2 cute kan
    suker dgn lakonan Eja yg menjadi dgn watak2nya

    ReplyDelete
  37. cantik :)


    saya dah update... hari malang saya...

    ReplyDelete
  38. Salam Anum...selamat petang..:) cantik nya eija ni...anak dia pon comel...:)

    ReplyDelete
  39. mama: betul2 suka2
    Nizam: la ye ke
    Intan: selamat petang

    ReplyDelete
  40. perhh anak ngn mak 2 2 cantik..huhu

    ReplyDelete
  41. assalam,

    macamne pun eja tetap cantik dan manis..

    ReplyDelete
  42. sya: comel kan
    Man: cute gitu
    Bunda: w'salam

    ReplyDelete
  43. comelnya anak die... macam mama die jugak...

    ReplyDelete
  44. cute anak dia...suka eja...sopan je dia berlakon ^^

    ReplyDelete
  45. alahaiii ank beranak sama2 sweet.... singgah sini juga... dah lunch.. awk?

    ReplyDelete
  46. Assalam sweetie...

    Memang comel kan.. foto kat sini pun comel2 belaka

    ReplyDelete
  47. pandai dia ni simpan rahsia..1-1nya artis yg bebas gosip ..gosip timbul lepas di preggy aje

    ReplyDelete
  48. pandai dia ni simpan rahsia..1-1nya artis yg bebas gosip ..gosip timbul lepas di preggy aje

    ReplyDelete
  49. pandai dia ni simpan rahsia..1-1nya artis yg bebas gosip ..gosip timbul lepas di preggy aje

    ReplyDelete
  50. comel nyer anak die..cute...

    ReplyDelete
  51. Salam anum comel...selamat tengah hari..tq dear sebab sudi dan selalu terjah blog kak intan..:)

    ReplyDelete
  52. cantik anak dia kan...mcm mak nya :)

    ReplyDelete
  53. alahai....maknya mmg dah cantik mcm tu..
    sahih la anak comei..

    geram jer tgk depa...cam anak patung..
    hehe..

    ReplyDelete
  54. siyes comel!!
    mama dan anak dua2 comel :)

    **suka tgk wajah keibuan eja ni. pandai berlakon pulak tu

    ReplyDelete
  55. bestnya dapat pergi melancong, saya pun insyaAllah, nak kesana jugak satu hari nanti .. :)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  56. haah...cantik sgt...ikut muka apak eh jugak..

    ReplyDelete
  57. eja muka babyface..lembut dan ayu..kalau bertudung lebih manis :)

    ReplyDelete
  58. Salam...lama tak singgah sini...hidung mak dia lagi mancung...hehehe

    ReplyDelete
  59. Gugu: tue la
    Tiharu: betul tue
    Fadzli: tue la
    Zara: cute kan

    ReplyDelete
  60. ramai kata dia sgt low profile. humble je. cantik pulak tu :D

    ReplyDelete
  61. hi there hehe..halamak HOT nyerr mak die! gler trcabar huhu..eh btw sy pon suke hiking neik la juge bbrapa gnung/bkt kat malaysia ni haha..tp x sehebat awk lah but it was such a nice & indescribable experiences kn ;)

    ReplyDelete
  62. Sizzling: ye betul jom sama2 nanti

    ReplyDelete
  63. ingat anak dia lelaki. perempuan rupanya

    ReplyDelete
  64. Jom join segmen, ga, contest ni.
    Hadiahnna awesome.

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-by-emas-putih-part-2.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/april-edition-giveaway-by-dysha-sahhir.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/mini-segmen-by-diyanahani.html

    ReplyDelete
  65. Nasuha: kalau sempat ek.. bz skrg nie

    ReplyDelete
  66. dak ni kalau dah besar nanti kompem cun ni macam mak die..i minat eja nih..:)

    ReplyDelete
  67. comel anak eja... psstt..deqla baru dpt terjah...seblm ni klik nama x kuar pun blog ni... lps ni kena masok dlm bloglist...

    ReplyDelete
  68. Azhafizah: comel kan
    Cik: ye betul

    ReplyDelete
  69. besar dah anak beliau, cam besar ikha jek...

    ReplyDelete
  70. wah.. memang comel.. macam mak dia jugak lah..hehe

    ReplyDelete
  71. tomey sangat la.. ehheheh

    http://www.nurfuzie.com/2013/05/rumpai-laut-sebenarnya-tiada-kolagen.html

    ReplyDelete
  72. As Salam...Nurzakiah Hanum

    Ingat lagi si Eja dalam mengendalikan tayangan permainan silangkat "more Jutaria" tak silap la...masa tu pengacara Halim Othman...

    Anyway dah lama tak jenguk & komen dalam blog Anum....biasalah kami kesibukan dengan tugasan si comel yang boarding tempat kami...hu3...

    Ada masa skit untuk blogwalking di blog2 yang dekat di hati kami...

    Terima kasih diatas komen-komen bernas yer...Terima kasih sekali lagi...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels