Mar 1, 2013

, ,

Eja bersama anak sulungnya, Nur Eisha

Assalamualaikum semua
Ok hari ini nak ajak kawan-kawan
layan gambar Eja & anaknya
jom kita layaaaaaaaaaaaaan
Diam tak diam sudah hampir 13 tahun Eja atau nama penuhnya 
Siti Shahrizah telah berkahwin, dan anak sulungnye 
Siti Shahrizah kini sudah pun berusia 4 tahun. 
Eja telah berkahwin dengan seorang ahli 
perniagaan Mohd Silahuddin Jamaluddin dan 
merahsiakan perkahwinannya sehingga diberitahu umum pada tahun 2009.
 comel kan
 sebijik ikut muka mak dia
cute....


Share:

141 comments:

  1. mmg cute ni..nnt besar mesti cantik mcm mak dier

    ReplyDelete
  2. 13 tahun kan.. 9thn takde anak.. lps tu dpt comel lak tu..bule dijadikan inspirasi ni :)

    ReplyDelete
  3. Eja cantik.....teringat dia dulu dalam roda impian, halim othman jadi host.

    ReplyDelete
  4. like mother like daughter..cantik!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum anum...cute nyer mcm mak die juga...;)

    ReplyDelete
  6. Syawal: comel kan
    Puanstoberi: betul2
    Kila: comel kan
    Kakcik: comel kan
    Wina: yes

    ReplyDelete
  7. Mas: betul2
    Maszmadi: comel kan
    Redza: betul2
    Cikmoon: hehe

    ReplyDelete
  8. comel betul anak ija nih anummm...persis ibunya...salam sayang dari umi Qaiser ye dear...hehhe ceria je komen u dlm inbox komen tadi...sedap lah lagu background u dear :)

    ReplyDelete
  9. nuyui: betul2
    Julia: thanks
    NMO3: hehe

    ReplyDelete
  10. teringat kisah anaknya kena culik...bru terbongkar dia dh kawen dan ada anak

    ReplyDelete
  11. comel la eja...anak dia pun cute je.=D

    ReplyDelete
  12. Suka tengok dia ni berlakon... best! Anak dia rupa ayah tu...

    ReplyDelete
  13. Laaa dh la dhla dia kawen eh

    ReplyDelete
  14. kawin pun nak rahsia2..pelik sungguh

    ReplyDelete
  15. FIRST TIME TENGOK MUKA ANAK EJA..

    ReplyDelete
  16. Izan: tue la dia memang dah kahwin
    Wahida: tomei2
    Nini: tue la sama ngan mak dia
    Hainom: yeyeye

    ReplyDelete
  17. Pelangi: tue la
    Cha: heheh
    Ros: betul2
    Knor: ermmmmmmmmm
    Bui: comel

    ReplyDelete
  18. lps ada anak yg comel tu,Eja dah kurang muncul dalam filem/drama kan..

    ReplyDelete
  19. Comelnya... Sama mcm mak dia...

    ReplyDelete
  20. comel sgt anak die tu

    ReplyDelete
  21. comelnya anak dia..geram tgk nih.

    ReplyDelete
  22. Kamsiah: tue la dah jarang kan
    Pokok: cute sgt
    Shima: betul2

    ReplyDelete
  23. kunjungan perdan sobat salam kenal'y klu ada waktu kunjung balik sobat

    ReplyDelete
  24. Brebes: thanks kunjung balik

    ReplyDelete
  25. salam sis anum
    Cinta ta peminat setia eja.

    ReplyDelete
  26. eja dari dulu smpai sekarang still maintain.sgt cantik..

    ReplyDelete
  27. Cheq: tomei2
    Tirana: yezaaaaaaaaa
    Amanina: hehe
    Haryati: tue la besar dah kan
    Ros: sama mcm ibunya
    Fatin: betul2
    Rohayu: huhu

    ReplyDelete
  28. comel nya... tapi kenapalah kawin pun nk rahsia2.

    ReplyDelete
  29. Nea: tue la ada sebab tertentu
    Hainom:waalaikummussalam

    ReplyDelete
  30. comel anak dia...mama dia pon cantek :)

    ReplyDelete
  31. Inila yg dikatakan mak borek anak rintik ,pling suka 1st pic tu:)

    ReplyDelete
  32. comellll...cute.. alahai. pas ni try lagi eja. anak pun pakej comel. beranak ramai pun tak pe

    ReplyDelete
  33. Bitt: tue la sama ngan mak dia
    QA: betul2
    Wantie: cute kan

    ReplyDelete
  34. sekejap je rasa masa berlalu.. ;)
    dah nak jadi anak dara anak dia.. ;)

    ReplyDelete
  35. comelnya...macam mak dia jugak....

    ReplyDelete
  36. myname: cepat kan
    dwaty: tomei2
    Anne: tau x pe

    ReplyDelete
  37. salam kenal....singgah follow sini...

    p/s:sama2 cantik....

    ReplyDelete
  38. dua2 cute kan
    suker dgn lakonan Eja yg menjadi dgn watak2nya

    ReplyDelete
  39. cantik :)


    saya dah update... hari malang saya...

    ReplyDelete
  40. Salam Anum...selamat petang..:) cantik nya eija ni...anak dia pon comel...:)

    ReplyDelete
  41. mama: betul2 suka2
    Nizam: la ye ke
    Intan: selamat petang

    ReplyDelete
  42. perhh anak ngn mak 2 2 cantik..huhu

    ReplyDelete
  43. assalam,

    macamne pun eja tetap cantik dan manis..

    ReplyDelete
  44. sya: comel kan
    Man: cute gitu
    Bunda: w'salam

    ReplyDelete
  45. comelnya anak die... macam mama die jugak...

    ReplyDelete
  46. cute anak dia...suka eja...sopan je dia berlakon ^^

    ReplyDelete
  47. alahaiii ank beranak sama2 sweet.... singgah sini juga... dah lunch.. awk?

    ReplyDelete
  48. Assalam sweetie...

    Memang comel kan.. foto kat sini pun comel2 belaka

    ReplyDelete
  49. pandai dia ni simpan rahsia..1-1nya artis yg bebas gosip ..gosip timbul lepas di preggy aje

    ReplyDelete
  50. pandai dia ni simpan rahsia..1-1nya artis yg bebas gosip ..gosip timbul lepas di preggy aje

    ReplyDelete
  51. pandai dia ni simpan rahsia..1-1nya artis yg bebas gosip ..gosip timbul lepas di preggy aje

    ReplyDelete
  52. Salam anum comel...selamat tengah hari..tq dear sebab sudi dan selalu terjah blog kak intan..:)

    ReplyDelete
  53. cantik anak dia kan...mcm mak nya :)

    ReplyDelete
  54. Intan: most welcome
    Sutera:comel

    ReplyDelete
  55. alahai....maknya mmg dah cantik mcm tu..
    sahih la anak comei..

    geram jer tgk depa...cam anak patung..
    hehe..

    ReplyDelete
  56. siyes comel!!
    mama dan anak dua2 comel :)

    **suka tgk wajah keibuan eja ni. pandai berlakon pulak tu

    ReplyDelete
  57. bestnya dapat pergi melancong, saya pun insyaAllah, nak kesana jugak satu hari nanti .. :)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  58. haah...cantik sgt...ikut muka apak eh jugak..

    ReplyDelete
  59. Amy: cute
    Amanda: cantik kan

    ReplyDelete
  60. eja muka babyface..lembut dan ayu..kalau bertudung lebih manis :)

    ReplyDelete
  61. Salam...lama tak singgah sini...hidung mak dia lagi mancung...hehehe

    ReplyDelete
  62. Gugu: tue la
    Tiharu: betul tue
    Fadzli: tue la
    Zara: cute kan

    ReplyDelete
  63. ramai kata dia sgt low profile. humble je. cantik pulak tu :D

    ReplyDelete
  64. Namee: betul2
    Shafazie: hahah

    ReplyDelete
  65. hi there hehe..halamak HOT nyerr mak die! gler trcabar huhu..eh btw sy pon suke hiking neik la juge bbrapa gnung/bkt kat malaysia ni haha..tp x sehebat awk lah but it was such a nice & indescribable experiences kn ;)

    ReplyDelete
  66. Sizzling: ye betul jom sama2 nanti

    ReplyDelete
  67. ingat anak dia lelaki. perempuan rupanya

    ReplyDelete
  68. Jom join segmen, ga, contest ni.
    Hadiahnna awesome.

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-by-emas-putih-part-2.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/april-edition-giveaway-by-dysha-sahhir.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/mini-segmen-by-diyanahani.html

    ReplyDelete
  69. Nasuha: kalau sempat ek.. bz skrg nie

    ReplyDelete
  70. dak ni kalau dah besar nanti kompem cun ni macam mak die..i minat eja nih..:)

    ReplyDelete
  71. comel anak eja... psstt..deqla baru dpt terjah...seblm ni klik nama x kuar pun blog ni... lps ni kena masok dlm bloglist...

    ReplyDelete
  72. Azhafizah: comel kan
    Cik: ye betul

    ReplyDelete
  73. besar dah anak beliau, cam besar ikha jek...

    ReplyDelete
  74. wah.. memang comel.. macam mak dia jugak lah..hehe

    ReplyDelete
  75. tomey sangat la.. ehheheh

    http://www.nurfuzie.com/2013/05/rumpai-laut-sebenarnya-tiada-kolagen.html

    ReplyDelete
  76. As Salam...Nurzakiah Hanum

    Ingat lagi si Eja dalam mengendalikan tayangan permainan silangkat "more Jutaria" tak silap la...masa tu pengacara Halim Othman...

    Anyway dah lama tak jenguk & komen dalam blog Anum....biasalah kami kesibukan dengan tugasan si comel yang boarding tempat kami...hu3...

    Ada masa skit untuk blogwalking di blog2 yang dekat di hati kami...

    Terima kasih diatas komen-komen bernas yer...Terima kasih sekali lagi...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG