Campaigns

Feb 26, 2013

Venice dilanda banjir ais pula

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar2 di venice
yang di landa banjir
jom kita saksikan
 01
 02
 03
 04
 05
Pada bulan November tahun 2012, Venice dilanda banjir sedalam 5 meter
Bandar itu sekali lagi dilanda banjir pada 5 hari lepas, 
namun untuk kali ini agak berbeza, ia adalah banjir ais

Gambar dah lama baru nak share..hehe

Share:

57 comments:

  1. Makin lama makin rendah venice nie..

    ReplyDelete
  2. dunia akhir zaman..cuaca pon dah tak menentu

    ReplyDelete
  3. mcm best je banjir ais haha tp sejukla

    ReplyDelete
  4. sejuk arr..banjir ais....dalam gak tuu 5 m

    ReplyDelete
  5. teruk jugak tu.
    siap ada ais lg pulak tu.
    haru haru...

    ReplyDelete
  6. Singgah pagi...
    wah!banjir ais...
    mesti sejuk gler2 kan...

    ReplyDelete
  7. izan: tue la dalam gak nie
    Sue: tue la dia

    ReplyDelete
  8. as salam...singgah sini tengok banjir ais....Innalillahiwainnailaihirojiun.

    ReplyDelete
  9. ada ice, sure sejuk kan air banjir tue..

    *pic ellesya tu kat maxis center dlm queensbay :)

    ReplyDelete
  10. nuyui: tue la
    Nor: w'salam
    Nureen: kalau anum comfirm beku nie

    ReplyDelete
  11. aduhai....sejuk beku! tak sanggup....

    ReplyDelete
  12. wah sampai masuk ke dalam bangunan...mesti tengah sejuk tu kannnn

    ReplyDelete
  13. cuaca sukar diramal skrg..dalam dok elok2 panas...hujan turun tetiba..

    ReplyDelete
  14. Maz: tue la dia
    NMO3: ada pengalaman ek
    Cinta: beku

    ReplyDelete
  15. Cuaca skrg tak dapat ramal..
    teruk juga kan banjir di Venice ni? :)

    ReplyDelete
  16. banjir ais tu memang tak tahan. sejuk gedi kata org kedah

    ReplyDelete
  17. lain macamler yerk dari tempat kitani..

    ReplyDelete
  18. banjir ice , ya allah tak sejuk ke dorg nie ,.

    ReplyDelete
  19. Teringat banjir yg melanda IOImall puchong last week :(

    ReplyDelete
  20. Diana: macam2 kan dugaan allah turunkan
    Hainom: tue la dia
    QA: dunia akhir zaman kan

    ReplyDelete
  21. sejuk sgt kut kat sana..tu yg air jd ais..

    ReplyDelete
  22. banjir2 pun gambar tetap cantik..

    ReplyDelete
  23. mungkin akibat kesan pemanasan global nih...

    ReplyDelete
  24. tahan plak dorang dalam banjir ais tu kan...pelik la plak...

    ReplyDelete
  25. Knor: yezaaaaaaaa
    Papa: betul gak kan
    Suria: sejuk nie
    Rohayu: beku

    ReplyDelete
  26. venince banjir.. tak heran la nape puchong pun banjir aritu..huhu

    ReplyDelete
  27. oh..ais pun leh jadi sampai begitu

    ReplyDelete
  28. terima kasih atas doa sis pd anak ta..amin

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels