Campaigns

Jan 21, 2013

# Sharing # Suka-suka

Taufan merah menghentam barat Australia

Assalamualaikum Semua
Hari ini nak ajak kawan-kawan tengok
Betapa hebatnya taufan nie
Jom kita laaaaaaaaaaaaaayan
 01
 02
 03
 04
 05
sangat hebat kan
seram pun ada :)

55 comments:

  1. byanagkan bila kiamat. gunung pun hancur leh jadi debu. subhanallah!

    ReplyDelete
  2. salam sis anum.......
    masuk blog sis........hehheheh
    ni kira lagu tahun 2013 la sis..?
    rancak sikit...
    tapikan sis...
    lagu tahun lalu lebih santai dan cool je lkalau TA masuk sisni taklah terkezut..

    hehehheheheheh
    itu pendapat TA sis...pe pun blog sis nice...
    dan 1 ole-ole buat sis disini hehehehhehe tak sedap ta earning sorang2 je......
    Thanks sis anum

    ReplyDelete
  3. Tirana: terima kasih komen yang memberi

    ReplyDelete
  4. Izan: tue la
    KA: nasib bkn di malaysia

    ReplyDelete
  5. anum.. seram tgk..angin kan tu?

    hebatnya kuasa Allah..

    ReplyDelete
  6. err..satu lg anum.. payah nak follow sini sbb ada widget tik tok tu... setiap kali klik kat follow terus ke link lain..

    ReplyDelete
  7. Rozita: la ye ke.. jap ek
    Ros: subhanallah

    ReplyDelete
  8. asslamualaikum anum...ngerinya bila tengok ni...:)

    ReplyDelete
  9. Mas: waalaikummussalam betul tue

    ReplyDelete
  10. gerunnya tgk..tak boleh bayangkan kalau kita yg terperangkap dalam taufan tu..subhanllah..

    ReplyDelete
  11. Kasih: tue la sedih kan
    Wantie: subhanaallah

    ReplyDelete
  12. kuasa allah ... nasib baik kita yg malaysia ni tak ada terjadinya taufan yg gini.. mintak dijauhkan..

    ReplyDelete
  13. Wina: lari
    Liya: subhanaallah

    ReplyDelete
  14. seram nengok nya Anum..
    taufan tu.. colour pn merah kan!

    ReplyDelete
  15. Mrs.Eady: lariiiiii
    Knor: ahah
    Fiza:heheh
    Haryati: seram2
    QA: betul tue
    Cheq: lari jauh2

    ReplyDelete
  16. mesti merah seluruh bandar lepas tu.. hebatnya kejadian Allah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/