Campaigns

Jan 3, 2013

SPONTANEOUS THURSDAY #34

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia.

YBrs. Dr / YBhg Dato' / Tuan / Puan,

Biro Kembara KELAB MATRADE akan menganjurkan 
Ekspedisi Pendakian Gunung Datuk & Jelajah Gua Batu Maloi 
(Rembau, Negeri Sembilan) pada 12-13 Januari 2013. 
Penyertaan adalah berdasarkan "first come first serve basis". 
Kepada warga MATRADE yang berminat 
mengikuti ekspedisi perkhemahan ini boleh berhubung 
dengan urusetia aktiviti.
Tungguuuuuuuuuuuuu 
Saya akan join :)
Dah lama x buat xtvt macam nie
now nak start semula best2
kebetulan office ada buat join la...
Big smile :)

*Entry Auto -Publish
Now kat dalam Dewan Final Exam
Wish me Luck
First Paper
Share:

26 comments:

  1. anum suka kan xpdc macam ni???

    ReplyDelete
  2. bestnyer kalo sue dapat join sekali kan...kakakka..ada hati tu

    ReplyDelete
  3. khemah..fuhh, da lama tak gi sejak sekolah...huhu

    ReplyDelete
  4. Bestnya nak daki gunung.

    Good luck anum.

    ReplyDelete
  5. beshnye...tak penah lagi buat aktiviti panjat2 gunung ni...

    ReplyDelete
  6. dulu zaman sekolah PM pernah daki gunung datuk tuh...:)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. gd luck anum...

    wahhh... nk start blk xpdc ni yerr.. nureen bab daki mendaki ni semput.. klau main2 ke lumba lari ke ok lg hahaa

    ReplyDelete
  9. OKje kurang suka aktiviti lasak .... tak adventure langsungkan...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum anum...gud luck...:)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum
    thanks pada semua yang sudi wish anum good luck
    anum memang suka xtvt outdoor..hehhe

    ReplyDelete
  12. Oo memang minat ye. Memang best kan aktiviti macam ni .

    ReplyDelete
  13. satu buat sis anum ambik naik triumph.hehehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum