Campaigns

Jan 8, 2013

Rumah petani dijadikan “Doll House”

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Ok hari ini Anum nak ajak kawan-kawan
layan gambar rumah yang sangat unik
Jom kita layaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
Pada tahun 2005, seorang peminat seni bernama Heather Benning 
telah menjadikan rumah petani yang telah ditinggalkan sejak 
tahun 1960-an ini sebagai “Doll House” versi kehidupan sebenar.

Dia telah berjumpa dengan tuan tanah ini dan berbincang 
sebelum tuan tanah ini bersetuju untuk menderma rumah ini 
menjadi sebahagian daripada seni yang akan dihasilkan oleh Heather


Share:

65 comments:

  1. Cute jak rumah ni tapi semua orang boleh nampak apa yang dibuat dalam rumah tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. Mia: tue la..hehe
    Mr.Eady: terbaik

    ReplyDelete
  3. syawal: ehhehe
    Cikmot: betul tue
    Cinta Zulaikha: tue la

    ReplyDelete
  4. NAK SALIN BAJU CEMANA NIH??HEHEH

    ReplyDelete
  5. wahh ohsemnya..trigin nk duk umah cmtuh

    ReplyDelete
  6. Deq: unik kan
    Nuyui: yezaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. mmg unik pun....tapi klu kat m'sia de cmnie..lagi senang nak kasi perompak masuk..hehehe~

    ReplyDelete
  8. kalau orng bersenini macam2 dibuatnyer...

    ReplyDelete
  9. heh comel..tapi syg jek tade org tinggal..

    ReplyDelete
  10. Cho Zila: Tue la ada je idea
    Zuraidah: tue la rugi2

    ReplyDelete
  11. ADA ORG DUDUK ker???? nampak semua... termasuk tidur... hehehe

    ReplyDelete
  12. Zana: unik
    Dwaty: hahahha semua pun nampak kan

    ReplyDelete
  13. singgah sini. aaa lawa la rumah gini. luar nampak buruk dalam super nice :D

    ReplyDelete
  14. tangan2 n idea2 kreatif sume blh jadi..

    ReplyDelete
  15. cantik je. mcm yg org selalu ckp, luar setinggan, dalam kondo. mmg cantik hiasannya :)

    ReplyDelete
  16. rumah kat luar negara tak yah pun nak pasang grill kan...

    ReplyDelete
  17. Cha: sangat unik
    Kak nora: betul2

    ReplyDelete
  18. Sue: yezaaaaaaaaa
    Papa: Keselamatan dia org lagi bagus

    ReplyDelete
  19. NMO3: unik
    KA: betul tue
    Maulut: terbaik

    ReplyDelete
  20. kat luar nampak x cantik, tp kt dlm memang sangat cantik..kan..

    ReplyDelete
  21. cantik :)
    memang kreatif la dia ni :)

    ReplyDelete
  22. cantik dan sungguh menakjubkan hasil seni nya..selamat petang anum!:)

    ReplyDelete
  23. semua boleh nampak apa tuan rumah buat nanti. hehee :D

    ReplyDelete
  24. sesuai utk tujuan pelancongan ni...

    ReplyDelete
  25. Wantie: hehehe
    Ros: tue la idea yang bagus

    ReplyDelete
  26. INtan: betul2, salampetang
    Ct kektus: ye la kan mane nak sorok

    ReplyDelete
  27. sonok tengok..tapi tak sonok nk duduk.. haha. kang ada yg mengendap.. hahahaha

    ReplyDelete
  28. L: betul2 lagi2 org malaysia

    ReplyDelete
  29. cute la tp macm tak best pula sbb orang luar boleh nmpak kan:D

    ReplyDelete
  30. hiasan dalaman rumah nih cntik

    ReplyDelete
  31. they really know how to waste things. for me lah. T__T

    ReplyDelete
  32. unik..
    tapi, tak sanggup duduk sebab boleh nampak apa yang dibuat kat dalam :)

    ReplyDelete
  33. Kasih: cute kan
    Maszmadi: yezaaa
    QA: hehehehe
    Mimie: unik

    ReplyDelete
  34. Red: yezaaaaaaaaa
    Mazliza: hehehe semua nampak

    ReplyDelete
  35. assalamualaikum anum...luar mcm tak lawa tapi bila masuk dlm nyer cantik juga...:)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels