Campaigns

Jan 22, 2013

Bagaimana ukiran ais dibuat?

Assalamualaikum Semua
Siapa kat cini minat ukiran ais
kalau ada yang berminat jom kita ikuti
langkah2 untuk membuat ukiran ais..
sangat hebat dan berseni
 01
 02
 03
 04
 05
 06
cantik kan.. kalau bagi kat anum nie
apa pun x jadi

Share:

77 comments:

  1. mau cari ais 2 sebelum mengukir..hehehe

    ReplyDelete
  2. Pergh power giler. Nk melukis pn x brp ada seni huhu

    ReplyDelete
  3. saya pun sama...takda bakat seni...hehe

    ReplyDelete
  4. hrtu sepupu kawen der gak tengok orang buat bendani tapi kecikjeler idak ler beso..

    ReplyDelete
  5. nea: kreatif kan
    cha: hebat kan

    ReplyDelete
  6. Mia: tue la
    Cho: unik kan
    Nuyui: yezaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. anum acik suka tengok je..cantik

    ReplyDelete
  8. selalu tgk ukiran ais nie kat majlis kahwin..cantek²

    ReplyDelete
  9. Wina: mahal kan ukiran ais nie

    ReplyDelete
  10. tu dia..tak berehat gamaknya depa nih..

    ReplyDelete
  11. nak buat ni perlukan kesabaran dan kreativiti yg tinggi nie hehe..

    ReplyDelete
  12. opss lupa lak masa liya kawen dulu ada ukiran ais nie.. nnti liya tag anum ye... ^_~

    ReplyDelete
  13. Diana: tue la
    Liya: baiklah mesti cantik kan

    ReplyDelete
  14. hihih..mereka yg berjaya buat tuu mmg kreatif sebab ada seni..kita yg xberseni ni...tunggu ais cair laa..apa pun tak jadi..hihi

    ReplyDelete
  15. As Salam Anum...

    Cantik ukiran tu kan...Kalau anum buat tak jadi apatah lagi Azera...terus cair ais tu...ahaks...

    Anyway Azera sedang mencari bloggers yang sudi sponsor untuk Giveaway...Kalau sudi la..

    tengok kat sini yer..

    [INFO] Pencarian Sponsor Untuk Giveaway Azerawati [dot] com kali ke-2

    ReplyDelete
  16. Azera:w'salam
    kalau anum comfirm x menjadi
    nanti anum singgah ya

    ReplyDelete
  17. cantik je...tapi mcm leceh aje kan nak wat...klu nieyl la yg dieorg soh wat...di suruh wat lain..lain jadi nyer...hehe~baik x yah...hihihi

    ReplyDelete
  18. cantik nya Anum.
    pandai ukir ais tu kan?.. klu sy mau tak tahan sejuk kt tgn..hehe:)

    ReplyDelete
  19. fuhhh kalo dapat kat moon... jahanam dah..heheh

    ReplyDelete
  20. mmg theyall ni sagt2 kretaif lah anum

    ReplyDelete
  21. KALAU KAK BUI BELUM SEMPAT JADI APA2,AIS TU DH CAIR MAIR..HIKSSS

    ReplyDelete
  22. Mimi: sama la sebab kt x kreatif

    ReplyDelete
  23. nak ukir camtu saya tak reti tp kalau nak kasi hancur senang sangat haha

    ReplyDelete
  24. kreatif.
    Ros sellau tertanya, tak cair ke ais tu ek?..

    ReplyDelete
  25. teruja tgk .. kalau wat sure x jadi hehehe

    ReplyDelete
  26. kalau saya buat, konfem pecah ais tuw. haha

    ReplyDelete
  27. cba bayangkan dah nak siap dah ukiran tu. pastu tiba2 nak ukir part yang last skali tu ais tu retak habis semua..huhu penat buat.

    ReplyDelete
  28. pandai ketuk ais masuk dalam jug aje...

    ReplyDelete
  29. suka juga tgk ukiran ais ni..mereka sangat2 berbakat kan..

    ReplyDelete
  30. Mr.Eady: terbaik kan
    Hana: jgn hana.hehe

    ReplyDelete
  31. Sudip:hehhehheh
    Kasih Salina: betul tue bakat semulajadi

    ReplyDelete
  32. masa belajar dulu selalu tengok student hotelier yg buat menda ni...

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum anum..

    wah pandainya mereka..
    cantik.

    ReplyDelete
  34. kalau buat kat sini,2 minit habis ais dh jadi air..

    ReplyDelete
  35. Uiks..kena betol2 org yang teliti je buat benda ni..yg psti bukan cheqkaq la..Hahaha

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum anum...wah cantik2 nyer...:)

    ReplyDelete
  37. sangat cantik, kalau I mmg impossible la nak buat haha.
    Salam kenal dear.

    ReplyDelete
  38. Knor: pandai kan
    Fieda: ye la cuaca panas
    Boni: hehe
    Haryati: yes
    QA: betul tue
    Cheq: ye la kan perlukan kesabaran

    ReplyDelete
  39. Mas:waalaikummussalam
    Papa: idea
    Nastyna: salam sis

    ReplyDelete
  40. kreatif sungguh kan. klau dpt kt saya ni, hancus! hahaha

    ReplyDelete
  41. suka jgk tgk ukiran ais ni...antek..

    mcmmn nk follow blog ni...tekan follow kuar link lain...=)

    ReplyDelete
  42. kalau bagi kat kita pun , hancusss semua

    ReplyDelete
  43. Wantie: sama le sis
    Qaseh: ye betullllll

    ReplyDelete
  44. Aduhhh...klu la dapat seketui kan best..hahha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum