Campaigns

Sep 28, 2012

Bagaimana semut selesaikan bangkai anak ayam

8:50 AM 48 Comments
Assalamualaikum semua
Selamat pagi.... dah sarapan?
Ok pagi ni Anum nak ajak kawan-kawan
tengok macam mane semut selesaikan makanannya..
Jom kita laaaaayannnnnnnn
Jangan tengok kalau loya
 01
 02
 03
 04
 05
 06
Ini adalah seekor anak ayam yang telah mati.
Insteads of tanam or buang di tempat lain,
jurugambar bercadang untuk merakam bagaimana
semut selesaikan bangkai anak ayam ni.

Sep 27, 2012

Bagaimana menanam bangkai ikan paus bunting

8:57 AM 40 Comments
Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share tentang
Ikan paus yang telah mati....
Jom kita layaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
Tempoh hari, seekor ikan paus yang bunting
telah mati akibat penyakit yang dihidapinye.
Ikan bersaiz 52 kaki panjang ini telah mati terapung
berdekatan pantai di selatan Filipina.
Pihak berkuasa telah bercadang untuk menanam
bangkai ini di tapak perkuburan ikan
di Zamboanga State College of Marine Sciences and Technology.
Ikan pun ada kubur tau

Sep 25, 2012

Macam-macam Ada.. hehe

9:45 AM 40 Comments

Assalamualaikum semua
Sory hari ini Anum agak Bz..
So Anum nak ajak kawan-kawan
layan video je la ok..
Layaaaaaaaaaaaaan
Walau macam mane pun Samsung cube pwn3d Apple,
bagi kami Apple tetap terbaik. Jangan nafikan. Booo! Wekk
Puting beliung berapi ini berlaku di Curtins Springs,
Australia. Ini berlaku disebabkan puting beliung
tersebut melalui kawasan yang terbakar.
Footage indah ini telah berjaya dirakam secara
tak sengaja oleh seorang pengarah filem yang tinggal di situ.







Sep 24, 2012

Bas sekolah bertukar menjadi tempat tinggal

9:13 AM 36 Comments

Assalamualaikum semua
Apa Khabar?.. Dah Sarapan....?
Ok pagi ni Anum nak ajak layan gambar Bus
yang sangat cantik setelah diubah suai....
Jom kita layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
So kami dengar ade dari kalangan uols
yang merungut harga rumah sekarang mahal
nak mampus tapi kecik.
Untung menjimatkan wang, boleh jadikan ini sebagai tips.
Beli bas sekolah 2nd hand, ubahsuai jadi tempat tinggal uols.

Sep 20, 2012

Sep 19, 2012

Wordless Wednesday #41

8:55 AM 53 Comments
Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 Age 24 = 2007
Age 25 = 2008
 Age 26 = 2009
Age 27 = 2010

Age 28 = 2011
Age 29 = 2012
 2012
 New Hair Style

Rumah Hijau terbesar di dunia

8:38 AM 10 Comments
Assalamualaikum semua
Ok hari ini Anum agak bz... skit
Jom kita layaaaaaaan je gambar rumah nie...
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
Rumah hijau “Garden of Eden,
merupakan salah satu daripada tarikan utama di Cornwall,
United Kingdom dan ia merupakan rumah hijau terbesar di dunia.
Kubah tiruan ini terdiri daripada dua buah
bangunan besar berupa kubah,
di mana setiap kubah terdapat beribu-ribu
spesis tumbuhan yang dikumpul dari seluruh dunia.

Kedua-dua kubah ini diubahsuai khas
untuk persekiatan tropika dan mediterranean

Sep 18, 2012

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/